Presupusa iubită a lui Walter Zenga a ”golit” magazinele de fițe din Milano

Publicat: 03 Nov. 2021, 10:08 Vedete

Raluca și Walter Zenga au pus punct căsniciei, iar fostul mare portar pare că și-a găsit alinarea lângă o altă româncă. O cheamă Michela și este cu 30 de ani mai tânără decât el. 

Walter Zenga iubește din nou, după despărțirea de Raluca, femeia care i-a dăruit doi copii, după un mariaj de aproape 16 ani. Michela este femeia care a intrat, de curând, în viața lui, iar planurile celor doi ar fi mărețe.

În Milano a întânit-o pe noua blondă  din viața lui și de-atunci nu a mai slăbit-o din priviri, după ce tehnicianul a părăsit Dubaiul pentru țara sa natală.

Cine este Michela Motoc, modelul care l-a cucerit pe Walter? Stabilită de mulți ani lângă Verona, tânăra a bifat și Dubaiul, locul unde actualul partener a antrenat. Dar trecutul nu mai contează. Important este că îndrăgostiții s-ar fi mutat, deja, împreună, fără să-i intereseze diferența de vârstă dintre ei. Totul este, deocamdată, la superlativ între ei. Zenga îi acordă toată atenția, dar o și mai lasă, de ”capul ei”. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Walter Zenga, despre fosta soție: ”Nu o mai recunosc”

A trecut un an de când Walter Zenga a anunțat că divorțează de Raluca și a depus actele de separare. Motivele nu au fost însă foarte clare, cert este că antrenorul s-a declarat șocat de comportamentul fostei sale soții.

Ceea ce a apărut in ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris Zenga pe Instagram la vremea respectivă.

Publicat: 03 Nov. 2021, 10:08 Vedete
Pe aceeași temă