Fosta soție a lui Walter Zenga, declarații în plin proces de divorț! ”Doar pentru asta îmi permit să intervin acum…”

Publicat: 11 Feb. 2021, 12:51 Vedete

Walter și Raluca Zenga se află în plin divorț. Recent, Raluca a făcut declarații surprinzătoare despre antrenorul italian, spunând că, în ciuda a ce se scrie pe internet, Walter este un tată perfect pentru cei doi copii.

Raluca Zenga a mărturisit pentru televiziunea Mediaset 5 faptul că Walter este un tată minunat pentru cei doi copii pe care îi au.

”Eu aş vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram… dar nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică sau că ar fi un tată rece, distant, care nu are grijă de copii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum… Cu copilaşii noştri mici, de 8 şi 11 ani, el a fost mereu un tată perfect. Foarte prezent şi atent.

Uneori chiar şi prea mult, vrea mereu să zică şi să îşi dea cu părerea în viaţa lor. Cât despre Nicolo şi Andrea, îmi aduc aminte de câte ori i-a invitat. Îmi aduc aminte când nu aveam copii, că au venit aici, într-un oraş din Emiratele Arabe, care nu e Dubai, nu e aşa Glam, şi atunci am ieşit cu ei să vadă şi altceva. Nu am avut experienţa de mamă atunci, dar am încercat şi cred ca ne-am şi distrat”, a spus Raluca Zenga la Mediaset 5, arată publicația VIVA.

Walter Zenga, declarații halucinante despre fosta soție, în plin divorț

Walter Zenga și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a vorbit despre probleme din viața lui.

„Sunt foarte multe lucruri bune pe care nu le voi uita niciodată. Dar sunt genul acela de om care nu se uită la ce a fost în trecut, ci mă concentrez doar pe prezent. Regrete? Poate că au fost situații când m-am gândit: Oare de ce nu am făcut invers? Dar nu pot să spun că am regrete…”, a răspuns Walter Zenga, întrebat ce regrete are.

”Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit. Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”, a mai spus Walter Zenga pentru protv.ro.

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 11 Feb. 2021, 12:51 Vedete
Pe aceeași temă