La finalul săptămânii de Unificare, Andrei Neagu comentează toate schimbările de la Survivor: ”Noul trib… abia fac față informației”

Publicat: 29 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete

În această seară, de la 20:30, săptămâna Marii Unificări la Survivor România a ajuns la final, pe PRO TV. Zi de zi, Faimoșii și Războinicii au avut parte de confruntări dure, dar au avut și ajutoare, cei 4 mentori reveniți în show pentru această etapă importantă.

Episodul de ieri s-a încheiat cu două eliminări dure pentru Faimoși: Ada Dumitru din cauza unor probleme de sănătate și Mihai Zmărăndescu, ca urmare a voturilor exprimate de cei de acasă. Despre reacțiile foștilor lor colegi din tribul roșu, Andrei Neagu comentează: ”După plecarea celor doi Faimoși, Bianca Patrichi mi se pare că subliniază foarte bine acest sentiment de a nu înțelege ceea ce urmează. În reacția Ștefaniei nu cred deloc, sunt ferm convins că a știut ce vrea să facă. Pur și simplu, a încercat să facă o viclenie și să scape de alții care ar putea ajunge foarte departe”.

La finalul săptămânii de Unificare, Andrei Neagu comentează toate schimbările de la Survivor

În paralel cu discuțiile despre aceste plecări, membrii tribului albastru au comentat cum li se par aceste strategii. ”Din punctul meu de vedere, la Războinici se discută strategiile Faimoșilor, dar și ei ar fi făcut la fel dacă se aflau la eliminare. Mi se pare că nu-și dau seama cât de aproape sunt de etapele finale și încă nu acționează în consecință”, spune fostul lor coleg, Neagu.

Ceea ce a urmat au fost câteva minute încărcate de emoție și trăiri puternice. Cele două triburi și-au părăsit definitiv insulele pe care au trăit pentru a pleca spre petrecerea de Unificare. Deși a părăsit competiția de câteva săptămâni, Andrei Neagu a profitat de moment pentru a-și aduce aminte de locul care i-a fost casă, care i-a văzut atât durerile, cât și fericirile.

Când l-am auzit pe Dan Ursa vorbind despre trecerea timpului, m-a luat și pe mine dorul. Cât am stat acolo, l-am numit acasă acel loc. Este un moment sensibil, văzându-i pe toți cum pleacă, se simte aportul fiecăruia. M-am revăzut într-una dintre imagini și mi-am amintit cum căram frunze de palmier, cum mă certam cu Alin. Au fost momente frumoase, dar casa de acolo era acasă. Transformaserăm o platformă de lemn într-un acoperiș, într-un loc în care aveam ce să ne zicem, în care ne protejam de ploaia care totuși trecea de acel acoperiș improvizat. E cu atât mai dificil când știi că pleci, dar nu și unde vei sta, dacă vei găsi totul deja gata. Mi se pare ireal!”, spune Andrei Neagu.  

”Noul trib… abia fac față informației”

Singurul joc al serii a fost unul pentru Recompensă și a adus o premieră. Cei patru mentori, Alex, Zanni,Elena și Oana s-au confruntat cu 4 dintre concurenții actuali, aceștia având puterea de a alege pe cine să trimită în luptă. Faimoșii și Războinicii au decis ca Alin Chirilă, Alexandra Ciomag, Remus Boroiu și Ștefania Stănilă să fie gladiatorii zilei. Despre aceste alegeri și joc, Andrei Neagu menționează.

La joc mi se pare foarte fain că poți juca contra foștilor concurenți. Nu aș fi ales-o pe Ciomag, i se va urca la cap și mai mult. Dintre Faimoși, aș fi mers cu alegerea lui Carmen, decât a Ștefaniei care nu mi se pare că a demonstrat atât de multe pe traseu. Parcă nici energia ei nu mai este la fel de bună. Traseul este extrem de complex, este dificil să joci atât de des.. E fascinant să urmărești, chiar și de acasă, un spectacol atât de savuros. Recompensa o să le prindă foarte bine înaintea de Petrecerea de Unificare, iar alegerea fetelor mi se pare absolut normală”.

Toți arată super bine

Joc sau nu, seara s-a încheiat într-o notă excelentă. Concurenții s-au spălat, s-au schimbat și s-au pregătit pentru marea seară a Unificării. ”Toți arată super bine, parcă sunt desprinși de pe copertele revistelor. Vestimentațiile alese le scoate în evidență personalitatea sau anumite detalii: Robert, maritim ca la Constanța, Carmen, fashion, în trend, Remus, exact ca-n Bali, într-un costum fain. Se simt bine și transmit”, spune Neagu. Tot el a observat și ce masă copioasă au avut cei 13 care au ajuns până la această bornă: ”Văzând masa de la cină mă apucă foamea și mă gândesc la cum le este lor, când sunt atât de înfometați. Îmi plac mult surprizele de care au parte și se simte starea de bine”.

Marea Unificare s-a încheiat! După cum Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți: triburile nu vor mai exista, toți vor forma echipa Taino. Începând de luni, fiecare va fi pe cont propriu și va lupta pe drumul către marele premiu. ”Ce zi, ce spectacol! Noul trib, Taino!! Abia fac față informației și abia aștept să văd ce va urma de acum înainte”, a ținut Andrei Neagu să spună ca o concluzie pentru această perioadă.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 29 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă