Johnny Depp se iubeste cu o pustoaica, care este cu 30 de ani mai tanara decat el

Publicat: 27 apr. 2019, 18:31 Autor: Simona Vedete

Dupa casnicia esuata cu Amber Heard, actorul isi incearca norocul cu o tinerica in varsta de 25 de ani.

 

Johnny Depp se iubeste cu o pustoaica, uitand pe promisiunea pe care si-a facut-o in urma cu ceva timp, expusa in revista Rolling Stone. Acesta spunea la acea vreme ca vrea sa ramana singur pentru totdeauna pentru a nu mai suferi din dragoste.

Actorul nu si-a incheiat socotelile cu fosta sotie, Amber Heard, care inca il acuza de abuzuri fizice, insa actorul a trecut peste si mai nou si-a gasit si iubita.

Si nu orice iubita, ci o superba rusoaica in varsta de 25 de ani, cu 30 de ani mai tanara decat actorul. Insa iubirea se pare ca nici de aceasta data nu are varsta.

Johnny Depp se iubeste cu o pustoaica

Johnny Depp se iubeste cu o pustoaica

Tanara misterioasa despre care s-a tot vorbit intens in ultimul timp este Polina Glen, dansatoare si coregrafa din Sankt Petersburg, Rusia, care lucreaza la prestigioasa academie Kreativmndz dance din Los Angeles, unde locuieste Johnny Depp.

„Polina a spus că se vor căsători şi că el vrea să meargă în Rusia pentru a-i cunoaşte părinţii”, a spus o sursa pentru Daily Mail. Deci trebuie sa ne asteptam la o nunta in scurt timp.

Cei doi s-au cunoscut dupa divortul extrem de mediatizat dintre Johnny Depp si Amber Heard, la sfarsitul anului 2018, atunci cand actorul se afla in turneu cu trupa sa, The Hollywood Vampires, potrivit digi24.ro.

Publicat: 27 apr. 2019, 18:31 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă