Celebra actrita Jennifer Aniston a anuntat ca divorteaza! Vestea a venit dupa trei ani de casnicie si i-a lasat masca pe fani: „Am luat decizia…”

Publicat: 16 feb. 2018, 15:05 Autor: madalina m. Vedete

Cunoscuta actrita Jennifer Aniston, in vasta de 49 de ani, a anuntat ca divorteaza de sotul ei Justin Theroux.

Jennifer Aniston divorteaza! Vedeta de la Hollywood a luat aceasta hotarare, care a fost facuta publica in urma cu o zi, dupa trei ani de casnicie cu Justin Theroux, in varsta de 46 de ani. Cei doi au spus ca vor insa sa ramana in relatii bune.

Cei doi s-au casatorit in luna august din 2015 si pareau sa fie foarte fericiti, dar adevarul a fost cu totul altul. Desi nu au mentionat si motivul pentru care s-au despartit, acestia au hotarat sa trimita un comunicat comun prin care sa anunte divortul.

Jennifer Aniston divorteaza!

Celebra actrita Jennifer Aniston a anuntat ca divorteaza

Imediat dupa aparitia acestei vesti, fanii actritei Jennifer Aniston au reactionat pe reteaua sociala Twitter. Multi au fost de parere ca vedeta ar putea sa se impace cu Brad Pitt, acesta fiind si el singur momentan dupa divortul de Angelina Jolie.

„Am decis sa ne anuntam despartirea. Am luat decizia chiar la sfarsitul anului trecut de comun acord si cu iubire. Noi suntem doi prieteni foarte buni care au decis sa nu mai formeze un cuplu. Insa ne dorim sa ne continuam prietenia pe care o pretuim foarte mult.

Am fi facut acest lucru in privat, dar avand in vedere ca industria barfei nu poate rezista unei oportunitati pentru a specula si inventa, noi am vrut sa va spunem adevarul in mod direct”, a fost mesajul transmis de Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston divorteaza!

Celebra actrita Jennifer Aniston a anuntat ca divorteaza

Fanii au ramas socati de anuntul divortului actritei, dar au fost rapid de parere ca Jennifer Aniston ar putea acum sa se impace cu Brad Pitt. Cei doi au fost casatoriti pana in 2005, dar actorul a decis sa o paraseasca pentru Angelina Jolie.

Mai mult, in prezent Brad Pitt este singur si divortul sau se deruleaza intr-o instanta privata. Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au casatorit in mare secret in Los Angeles, in Statele Unite ale Americii, si au avut o ceremonie in locuinta lor.

Cei doi au inceput sa aiba o relatie in anul 2011. „Orice altceva apare in presa care nu vine de la noi, e doar inventia altcuiva. Mai presus de toate suntem hotarati sa pastram adancul respect, dar si dragostea pe care le avem unul pentru altul”, a mai transmis Jennifer Aniston.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 16 feb. 2018, 15:05 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă