Jake Phelps a murit. Era o legenda a skateboardului si redactor la revista Thrasher

Publicat: 15 Mar. 2019, 10:35 Life

Lumea presei incaseaza o noua lovitura dupa ce redactorul unei cunoscute publicatii pentru skateboarderi a incetat din viata.

Jake Phelps a murit la varsta de 56 de ani. Era o legenda a skateboardului si redactor la revista Thrasher din America. Vestea mortii sale a fost anuntata in mod public chiar de catre seful lui, fondatorul Thrasher, Tony Vitello. Fanii de pe Instagram care ii urmareau articolele sunt devastati.

„Jake Phelps are 100% un skateboarder adevarat, darn nu reflecta tot adevarul despre el. Pe langa faptul ca a fost o mare influenta pentru oamenii din jurul lui, era un om de pe alta planeta. Era diferit”, a scris Tony Vitello pe Instagram despre angajatul sau.

Jake Phelps a murit la 56 de ani

Pana in prezent nu se cunoaste cauza mortii lui Jake Phelps. Clark Phelps, unchiul lui, a marturisit pe Facebook ca jurnalistul a ‘murit subit si usor’.

„Ilustrul meu nepot Jake, redactor faimos la Thrasher, a murit azi, subit si usor. Daca il stiati, atunci cunoasteti ca acea caracter. Avea mai mult spatiu dedicat pe Google decat orice alt om pe care il cunosc”, a marturisit unchiul lui Jake, citat de thebrag.com.

Publicat: 15 Mar. 2019, 10:35 Life
Pe aceeași temă