Jador, totul despre aventurile lui de o noapte: ”Îmi plac femeile naturale, dar nu refuz o femeie sexy”

Publicat: 09 Dec. 2021, 12:16 Vedete

Cuplat în trecut cu diverse domnișoare, Jador mărturisește că în ciuda tuturor experiențelor cu femei ”tunate”, preferă ca jumătatea lui, care-i va sta alături toată viața, să fie cât mai naturală, fără intervenții estetice. 

Recent s-a specualt că artistul ar fi într-o relație cu o brunetă sexy care i-ar fi pus inima pe jar. Nu se știe sigur dacă e vorba despre o relație amoroasă sau doar de o simplă aventură, însă postările pe care amândoi le fac pe conturile de Instagram lasă de înțeles că între ei ar fi ceva. Ceva mai mult decât o simplă amiciție!

Jador a negat însă că ar avea o relație, dar a lăsat loc de interpretări: ”Sunt tânăr, singur… Ea este o fată sexy. Nu e tocmai genul meu, dar este o fată sexy”, a declarat Jador. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cine a fost marea dragoste a lui Jador

Jador și Georgiana Elisei, marea lui iubire, au avut parte de o relație destul de complicată. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, însă în toamna acestui an se pare că separarea ar fi definitivă.

Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație.Apucasem să compun versuri și să cânt pieasa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire”, a fost anunțul făcut de Jador pe rețelele de socializare.

Publicat: 09 Dec. 2021, 12:16 Vedete
Pe aceeași temă