J.D. Gibbs a murit la 49 de ani. Era co-fondatorul Joe Gibbs Racing

Publicat: 12 Jan. 2019, 11:51 Vedete

Doliu in lumea sportului dupa ce unul din co-fondatorii Joe Gibbs Racing, din NASCAR, s-a stins din viata.

J.D. Gibbs a murit la 49 de ani

J.D. Gibbs a murit la 49 de ani. Era co-fondatorul Joe Gibbs Racing„Vreau să fiu sigur că toți cei de aici știu contribuția lui JD în echipa noastră de curse și tot ce a fost acolo, a fost atât de critic. Vreau sa stie toata lumea ce a facut J.D. pentru echipa”, a declarat Joe Gibbs reporterilor în timpul conferinței de presă a proprietarilor de campioni, din noiembrie 2018.

Joe Gibbs conduce echipa sa de curse NASCAR. Celălalt fiu, Coy, a ajutat la conducerea echipei de curse în ultimii trei ani. În mai 2015, echipa a anunțat că J.D. Gibbs a început tratamentul impotriva simptomelor care afectează zonele funcției cerebrale, inclusiv problemele de vorbire și procesare.

J.D. Gibbs a murit la 49 de ani. Era co-fondatorul Joe Gibbs RacingEchipa a spus ca medicii au stabilit care a fost cauza imbolnavirii lui J.D. Gibbs: „rănile suferite la cap pe parcursul vietii”. Dar nu au putut stabili cu exactitate daca a fost vorba de o lovitura exacta. Gibbs a avut, de asemenea, o scurtă carieră ca șofer de mașină de curse și sa bucurat de alte activități extreme, informeaza espn.com.

« Pagina anterioară

Publicat: 12 Jan. 2019, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă