Iuliana Beregoi, vine în Iași, la Sala Polivalentă, pe 16 decembrie

Publicat: 11 Dec. 2018, 15:38 Vedete
Iuliana Beregoi, vine în Iași, la Sala Polivalentă, pe 16 decembrie

La doar 14 ani, Iuliana Beregoi este un adevărat fenomen în rândul adolescenților din România, cu o continuă ascensiune.

Talentul și creația se pot observa, cu ușurință, în zeci de milioane de vizualizări la toate piesele lansate, dar și în numărul mare de abonați, pe canalul propriu de Youtube, unde peste 500.000 de persoane o urmăresc zilnic.

După cele 2 concerte sold-out, de la Sala Palatului din București, iată că, pe 16 decembrie, tânăra adolescentă va susține primul ei mare concert în Iași. La Sala Polivalentă, începând cu ora 16.00, Iuliana va aduce spectacolul grandios „Lara și Crăciunul Jucăriilor”, produs de echipa ei de management Mixton Music, de ieșenii Alina Todasca și Cătălin Dascalu.
Tot atunci, va fi proiectat și „Lara”, singura producție cinematografică pentru copii și adolescenți filmată integral la Iași. În film, Iuliana interpretează rolul principal, alături de alți mari artiști și actori precum Vlad Baba, Lora, Erica Moldovan, Alina Eremia, Dima Trofim sau Daniela Nane.

Evenimentul de la Sala Polivalentă, din 16 decembrie, are și un scop caritabil. Iuliana îi îndeamnă pe toți cei care își achizitionează bilete, să vină la spectacol și să dăruiască hăinuțe și jucării, care, de Crăciun, vor ajunge la copiii saraci.

Cei care vor să cumpere bilete le pot achiziționa de pe iabilet.ro. Filmările producției cinematografice „Lara” s-au desfășurat, în totalitate, în Iași. La fel ca în cazul serialul cu același nume, de unde a și pornit ideea filmului pentru cinema, Iuliana devenind, astfel, un bun promoter al orașului, la o vârstă atât de mică.

 

Publicat: 11 Dec. 2018, 15:38 Vedete
Pe aceeași temă