Câți bani cere Iuliana Beregoi pe un concert! Suma este urișă

Publicat: 10 sept. 2022, 22:13 Autor: Camelia Vedete

Câți bani cere Iuliana Beregoi pe un concert! Iuliana Beregoi este o artistă de 18 ani, care are mare priză la publicul de adolescenți și copii. Acum își câștigă existența singură.

Este bine de știut că, Iulianei Beregoi nu i-a fost greu să intre în industria muzicală din România. Deși are numai 18 ani, tânăra are fani în toată țara, devenind un adevărat model în rândul celor mici. Chiar dacă nu este cea mai discretă atunci când vine vorba de viața ei, mai ales cea profesională, puțini știu câți bani primește artista la un concert. Suma este una impresionantă.

Câți bani cere Iuliana Beregoi pe un concert

Mai mult, pe lângă banii pe care îi câștigă din pasiunea pentru muzică, Iuliana Beregoi are beneficii financiare și din afaceri, despre care majoritatea fanilor ei știu deja. Pentru un singur concert, artista primește 6.000 de euro, potrivit ego.ro

Astfel, Iuliana Beregoi are acum 18 ani, dar reușea să adune fani din toată țara la concertele ei încă de când era un copil. Artista s-a „lansat” inițial pe YouTube, acolo unde posta videoclipuri în care cânta pielele unor cântăreți cunoscuți din țara noastră, printre care și Alina Eremia, un adevărat model pentru tânără la vremea respectivă.

Puțini știu că, Iuliana Beregoi este printre cei mai scumpi artiști din țara noastră. Artista a reușit să le cucerească inima românilor, mai ales pentnru că a crescut sub ochii celor ce o susțin.

Publicat: 10 sept. 2022, 22:13 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă