Iuliana Beregoi, vizită secretă la chirurgul estetician! Ce ”îmbunătățire” vrea să-și facă

Publicat: 07 nov. 2021, 10:31 Autor: Maria Apostol Vedete

Iuliana Beregoi face senzație atât în mediul online, cât și în viața de zi cu zi! La cei 17 ani ai săi, „idolul adolescenților” a făcut o vizită secretă la chirurgul estetician. Ca orice domnișoară, își dorește, probabil, să facă unele mici modificări.

Una dintre prezențele diafane din  industria muzicală, Iuliana Beregoi a fost surprinsă de paparazzii la clinica unui renumit doctor estetician.

Clinica doctorului Constantin Stan a fost principala destinație pe care Iuliana Beregoi a „bifat-o” zilele trecute. Însoțită de impresara ei, artista a mers în cabinetul medicului estetician și a petrecut minute bune. Și, din ceea ce a și postat pe contul de Instagram, toate indiciile duc la ideea că „idolul adolescenților” s-ar gândi să-și facă o mică „îmbunătățire”, în zona bustului. Deocamdată, artista nu a oferit prea multe detalii și nu ne rămâne decât să vedem dacă va avea curajul să facă acest pas sau se mai gândește. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Câți bani câștigă Iuliana Beregoi din Youtube

Notorietatea Iulianei Beregoi îi aduce și încasări impresionante.

Cântăreața în vârstă de 17 ani a reușit să strângă pe youtube aproape un milion de urmăritori, iar pe Instagram 1.2 milioane de prieteni virtuali care îi urmăresc activitatea în mod regulat. Aceasta reușește să încaseze sume incredibile doar din Youtube în fiecare lună.

Iuliana Beregoi ar câştiga în jur de 4.000 euro pe lună, iar anual 55.000 de euro, totul datorită celor peste 900 de mii de urmăritori de pe Youtube. Potrivit spynews.ro, videoclipurile sale ajung la aproximativ 137.602.300 de vizualizări.

Publicat: 07 nov. 2021, 10:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă