Momente fierbinti la Exatlon! Iulian Pitea si Ana Maria Gonzalez s-au sarutat cu pasiune

Publicat: 26 oct. 2018, 15:39 Autor: Simona News 2

Cine nu s-a uitat joi seara la Exatlon, pe Kanal D, a ratat un moment de senzatie intre Iulian Pitea de la Razboinici si Ana Maria Gonzalez din Mexic.

Se pare ca lui Iulian Pitea i s-au aprins rau calcaiele dupa furmoasa Ana Maria Gonzalez, asa ca nu s-a mai putut abtine si a dat fraul liber sentimentelor, in fata tuturor.

Dupa meciul cu Exatlon Mexic, Iulain n-a mai stat pe ganduti, asa ca l-a final a facut gestul care i-a lasat pt toti cu gura cascata. S-a dus direct la Ana Maria si a sarutat-o cu foc.

Si fiindca o data nu a fost suficient (si mai mult ca sigur i-a placut), acesta s-a intors si a sarutat-o din nou, dupa care i-a oferit bandana lui, ca amintire.

Iulian Pitea si Ana Maria Gonzalez s-au sarutat cu pasiune

Momente fierbinti la Exatlon! Iulian Pitea si Ana Maria Gonzalez s-au sarutat cu pasiune

„În momentul în care Antonio a început să vorbească și să își ia „La revedere” de la noi toti. „Nu, e momentul, trebuie să mă duc să fac asta!” Și m-am dus, am sărit de pe podium, m-am dus si am luat-o și am sărutat-o.

În momentul în care eu dinspre podium mă duceam spre ea, nu înțelgea ce se întâmplă. Adică, probabil nu se gândea că sunt atât de bătut în cap să mă duc sa o sarut pe podium, în fata tuturor. A fost un moment interesant pe care o să îl țin minte foarte mult timp de acum încolo”, a spus Iulian Pitea.

Publicat: 26 oct. 2018, 15:39 Autor: Simona News 2
Pe aceeași temă