Preşedintele Iohannis a fost externat după intervenţia chirurgicală la umăr. Cum se simte

Publicat: 26 oct. 2018, 14:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

La plecare, preşedintele i-a salutat din maşină pe jurnaliştii aflaţi la poarta spitalului.

Preşedintele Iohannis a fost externat după intervenţia chirurgicală la umăr. A părăsit vineri dimineaţă Spitalul de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila:, unde, cu o zi în urmă, a fost supus unei intervenţii chirurgicale artroscopice la umărul stâng.

Joi seară, reprezentanţii unităţii medicale anunţau că operaţia a decurs fără probleme, iar şeful statului urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând procedurile de recuperare fizică.

Preşedinţia anunţa joi seară că în cursul zile Klaus Iohannis a fost internat a Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru o intervenţie chirurgicală la umărul stâng şi că intervenţia s-a desfăşurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune.

Preşedintele Iohannis a fost externat după intervenţia chirurgicală la umăr

„Preşedintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă”, preciza Administraţia prezidenţială într-un comunicat.

Ulterior, spitalul a venit cu date suplimentare, conform cărora Iohannis a fost supus unei intervenţii minim invazive artroscopice la umărul stâng, că intervenţia a decurs fără probleme.

Preşedintele Iohannis a fost externat după intervenţia chirurgicală la umăr. Cum se simte„Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical”, au transmis reprezentanţii unităţii medicale.

Potrivit acestora, anterior, preşedintele a fost supus aceleaşi proceduri minim invazive artroscopice şi pentru tratamentul afecţiunilor suferite la nivelul articulaţiei umărului drept.

În 26 aprilie 2016, preşedintele Iohannis a fost operat la umărul drept

Preşedintele Iohannis a fost externat după intervenţia chirurgicală la umăr. Cum se simte”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marţi, 26 aprilie a.c. (2016 – n.r.), la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” şi operat la nivelul umărului drept”, anunţa atunci Administraţia prezidenţială într-un comunicat, precizând că ”intervenţia chirurgicală a decurs în condiţii optime, cu respectarea tuturor procedurilor”.

”Starea de sănătate a preşedintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei”, mai informa Administraţia prezidenţială.

Preşedintele Iohannis a fost externat după intervenţia chirurgicală la umăr. Cum se simteLa rândul lor, reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” precizau atunci, într-un comunicat de presă, că preşedintele Klaus Iohannis a fost operat la umărul drept pentru „impingement (conflict) subacromial drept”, „bursită subacromială dreaptă” şi „leziune de tendon supraspinos”.

„Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime, iar în prezent,starea de sănătate a preşedintelui României este foarte bună”, mai spuneau reprezentanţii unităţii medicale.

Publicat: 26 oct. 2018, 14:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă