Isi spune ‘Regele de pe Tinder’ si a avut relatii cu sute de femei! Tanarul a fost rapid arestat dupa ce s-a aflat adevarul. Ce le facea

Publicat: 30 mart. 2018, 16:28 Autor: madalina m. Life

Tanarul a inceput sa isi spuna Regele de pe Tinder si a fost recent arestat.

In varsta de 36 de ani, Albert Cavalle Ortin se lauda cu faptul ca poate cuceri orice femeie. Acesta era foarte popular pe reteaua sociala dedicata intalnirilor si asa a ajuns sa intre in contact cu sute de doamne si domnisoare.

In realitate, barbatul le facea femeilor ceva socant, motiv pentru care a fost dat in urmarire de catre oamenii legii, iar mai apoi arestat. Originar din Barcelona, in Spania, Regele de pe Tinder a profitat din plin de pe urma intalnirilor sale.

Barbatul spune 'Regele de pe Tinder' si a avut relatii cu sute de femei

Aproximativ 30 de femei din cate a cucerit Albert Cavalle Ortin au mers si au depus o plangere la Politie, dupa ce s-au trezit ca fusesera jefuite. Regele de pe Tinder, asa cum a fost barbatul poreclit, a profitat din plin de felul in care arata.

Pentru ca a fost inzestrat de la natura cu foarte multe calitati fizice, tanarul din Spania a ajuns sa se bucure pe deplin de atentia femeilor. Cele care il contactau au fost descrise de catre politisti ca fiind „foarte instarite, dar singuratice”.

Astfel ca, barbatul ajungea sa faca cunostinta cu acest tip de femei foarte bogate prin intermediul contului sau de Tinder. Dupa ce ajungea sa stabileasca o legatura cu victimele sale, el le scotea la intalniri care se incheiau acasa la acele femei.

Barbatul spune 'Regele de pe Tinder' si a avut relatii cu sute de femei

Profitand de neatentia doamnelor si domnisoarelor cu care a avut relatii, Albert Cavalle Ortin a ajuns sa le jefuiasca. Oamenii legii au descoperit ca Regele de pe Tinder furase aproximativ 150.000 de euro din casele femeilor cu care se ved

ea. Politistii au mai povestit ca barbatul isi atragea victimele prin intermediul fotografiilor pe care le posta pe retelele sociale in care isi arata trupul dezgolit. Acesta se mai lauda si cu stilul extravagant despre care spunea ca il duce. In multe dintre pozele lui Albert Cava

lle Ortin puteau fi vazute si interioarele din diverse apartamente de lux. Cand ajungea in casele femeilor bogate pe care le seducea, Regele de pe Tinder le convingea pe acestea sa ii imprumute sume mari de bani si le fura obiectele de valoare.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 30 mart. 2018, 16:28 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×