Irina Fodor și Oase nu mai prezintă împreună America Express! Ce s-a întâmplat la Antena 1

Publicat: 08 iun. 2023, 23:15 Autor: Camelia Vedete

Schimbări la America Express! Irina Fodor și Oase nu mai prezintă împreună reality show-ul fenomen de la Antena 1.

Oase nu va mai face parte din acest sezon. Fanii au fost cei care au observat că fostul co-prezentator nu a plecat alături de echipa sa, la filmări.

Oase i-a lămurit pe internauți și le-a dezvăluit că decizia i-a aparținut în totalitate. Se pare că avea nevoie de o pauză pentru a se concentra asupra vieții personale.

Irina Fodor și Oase nu mai prezintă împreună America Express

„Chiar am primit multe mesaje şi comentarii pe tema aceasta şi nu pot decât să mă bucur şi să vă mulţumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express.

Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea, vine un moment în viaţă când trebuie să te opreşti, să faci un pas în lateral şi să evoluezi şi mai mult.

Deşi ştiu că mai am mult de lucru la mine şi la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin şi cu mai multă forţă, inspiraţie şi creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea!

Aşa că…nu, nu a fost vorba de vreo ceartă, ci este vorba despre o mişcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce şi mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucura împreună de festivaluri şi de şi mai mult conţinut din partea mea”, a declarat Oase.

Oase o face praf pe Andreea Bălan

Oase, căci despre el este vorba, a fost invitat la „Podcastito Express”, prezentat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY. Acolo, co-prezentatorul America Express, a dat din casă și a povestit ce nu s-a văzut la televizor din cel mai urmărit show TV, la ora actuală, din România.

Oase a povestit că a rămas fără glas în America Express, a tușit cu sânge și câteva zile nu a putut să vorbească deloc. Mai mult, el a dezvăluit că aproape toată echipa de producție a făcut perfuzii din cauza condițiilor grele din show.

Una peste alta, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost interesați și de Andreea Bălan. Așadar, l-au întrebat pe Oase cum a fost ea la „Dancing on Ice”.

Nelu Cortea: Tu ai mai avut experiență cu Andreea Bălan la „Dancing on Ice”. Cum era Andreea acolo.

Oase: Băi, eu cred că la voi a fost mai bine.

Nelu Cortea: Serios?

Oase: E teroristă rău. Eu cred că de la „Dancing on Ice” a plecat și cearta cu Jean. Când s-a accidentat partenera lui Jean, Ana, atunci Andreea Bălan se încălzea. A și zis că intră ea imediat. Ea era ca o rezervă, dacă nu chiar rezervă.

Cătălin Bordea: Deci era o rezervă.

Oase: Era a zecea roată de rezervă.

Cătălin Bordea: Mamăăăă!

Oase: Da, pentru că noi eram deja nouă echipe.

Cătălin Bordea: Tu nu mai prinzi luna august!

Oase: Stați să vă explic. Înainte de show, noi ne încălzeam. Era un patinoar mic în spate pentru încălzire. Și ea se încălzea acolo, deși nu era în show, era rezervă. Eu nu puteam să mă încălzesc de ea. Și i-am spus, dar ea nimic. Și eu nu țin mult la de astea. M-am certat puțin cu ea și o luam pe sus.

Totuși, Oase spune că o și apreciază pe Andreea Bălan

„Îmi place de ea că e competitivă, sincer. Până la urmă trebuie să ai și partea asta. Este un concurs până la urmă, aici mă refer la America Express”, a mai spus Oase la „Podcastito Express”.

Publicat: 08 iun. 2023, 23:15 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×