Ionuț Radu, portarul naționalei de fotbal care a făcut istorie la Campionatul European de Fotbal, depistat pozitiv cu noul coronavirus!

Publicat: 09 Oct. 2020, 14:15 Vedete
Ionuț Radu, portarul naționalei de fotbal care a făcut istorie la Campionatul European de Fotbal, depistat pozitiv cu noul coronavirus!

Ionuț Radu a fost portarul echipei naționale de fotbal a României U21, la Campionatul Europen de Fotbal din vara anului 2019, competiție unde sportivii românia au făcut istorie!

Ionut Radu (23 de ani) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, pe lângă Ionut Radu, au fost testați pozitivi și Roberto Gagliardini si Nainggolan, relatează presa italiană.

Internazionale a facut anuntul pe site-ul oficial: „FC Internazionale anuntat ca Roberto Gagliardini si Radja Nainggolan au fost testati pozitiv de coronavirus dupa testele care au fost facute in aceste zile la Appiano Gentile. In aceasta dimineata, Ionut Radu a fost testat pozitiv dupa testul de ieri, maine va fi un program de verificari suplimentare”.

Povestea tristă din spatele performanțelor

Avea doar 14 ani și visa și ea, frumos, cum visează Andrei acum, la o carieră sportivă impresionantă. Era campioană națională la dans sportiv! “La un meci cu Academia Hagi eram în spatele porţii lui Andrei, iar Ianis Hagi se pregătea să execute un penalty. Andrei s-a întors spre mine, s-a închinat şi mi-a zis: «Ema e Sus şi mă veghează! Voi apăra». A parat şutul, apoi mi-a spus «Am simţit că a fost o altă mână în calea mingii»”, avea să povestească mama portarului, într-un interviu în Gazeta Sporturilor.

Și Ionuț Andrei a rememorat fragmente din viața lui, cum a început fotbalul, cum a ajuns portar, cum face să o simtă aproape pe Ema, surioara care a plecat în altă lume.

”La început am jucat ca atacant, dar nu-mi plăcea să alerg. Aici s-a produs transformarea mea. Foloseam pentru porţi stâlpi de electricitate, sticle umplute cu apă, pantofi, papuci, grămezi de iarbă. Odată, am luat o minge în faţă şi am stat trei zile la pat. În spatele acestor blocuri era terenul lui FC Viitorul Bucureşti, o şcoală în zona mea unde am început fotbalul. Am fost o familie unită, am trei fraţi şi am mai avut o soră, care nu mai e. Alexandra avea 14 ani, eu aveam 9 când a decedat. Pe teren iau mereu cu mine un tricou alb imprimat cu poza ei, pe care-l las întotdeauna la stâlpul din dreapta. Este modul prin care eu o simt aproape şi simt că e cu mine”, a povestit Ionuț Andrei Radu.

Publicat: 09 Oct. 2020, 14:15 Vedete
Pe aceeași temă