Ioana Ginghina, decizie radicala! Vrea sa-l stearga pe Papadopol de tot din viata sa

Publicat: 15 oct. 2019, 08:57 Autor: Simona Vedete

Ioana si Alexandru nu mai formeaza un cuplu, astfel ca actrita vrea sa se rupa complet de viata pe care a avut timp de atatia ani.

Ioana Ginghina, decizie radicala! In acest sens, Ioana s-a decis sa se mute din vila in care si-a petrecut ultimii ani din viata, care i-a fost camin pana acum.

In cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars, actrita si-a expus motivele care au dus la aceasta decizie, spunand ca doreste sa se mute din cauza aglomeratiei dar si pentru ca isi doreste sa fie mai aproape de centrul Bucurestiului.

Ioana Ginghina, decizie radicala!

Ioana Ginghina, lovitura dupa divortul de Alexandru Papadopol

„Îmi doresc să mă mut, vreau să mă mut din cauza aglomeraţiei. Aş vrea să mă mut în centru, dar e complicat. Amândoi vrem să se termine. Şi eu şi el ne dorim să nu mai vorbim unul despre celălalt”, a declarat Ioana Ginghins, potrivit spynews.ro.

Actrita a fost intrebata si daca are sau isi doreste o noua relatie, insa Ioana nu isi doreste sa-si refaca viata amoroasa in acest moment, vrand sa se focuseze exclusiv pe fiica ei.

Reactia Ionei Ginghina atunci cand si-a vazut fostul sot cu alta femeie

„Nu există o persoană nouă în viaţa mea. Viaţa mea nu trebuie refăcută acum. Viaţa mea e împlinită aşa cum este. Nu vreau să mă bag într-o relaţie. Primesc mesaje cu cereri în căsătorie, oamenii mă complimentează prin mesaje”, a mai spus aceasta.

Publicat: 15 oct. 2019, 08:57 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă