Reactia Ionei Ginghina atunci cand si-a vazut fostul sot cu alta femeie

Publicat: 18 Sep. 2019, 13:11 Vedete

Chiar daca nu au divortat de mult timp, Alexandru Papadopol si-a gasit deja refugiul in bratele altei femei.

Reactia Ionei Ginghina. Actrita a povestit cum a reactionat in momentul in care a aflat ca fostul sau sot, Alexandru Papadopol, a fost surprins in bratele altei femei.

S-a intamplat in urma cu cateva saptamani, atunci cand Alexandru Papadopol a fost vazut in ipostaze tandre, pe strada, in compania actritei Adriana Titieni.

Reactia Ionei Ginghina

Ioana Ginghină ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum a petrecut în vacanța de vis din Grecia, cum este viața ei după divorțul de Alexandru Papadopol, la ce proiecte lucrează, dar și ce planuri și-a făcut pentru ziua ei când va împlini frumoasa vârstă de 42 de ani.  Îndrăgita actriță a dezvăluit și cum a reușit să slăbească 10 kilograme într-un timp extrem de scurt.

„Nu mi-a fost ușor. Când am aflat, am sunat la psiholog să văd ce fac cu Ruxi, copilul. El habar nu avea. Era și el terminat, că nu avea niciun chef să se vadă asta. Eu oricum bănuiam ceva, nu am fost șocată, mai mult așa de ce zice lumea.

Au fost lucruri care s-au stricat în timp. Dar într-o zi Alexandru mi-a spus că “Gata, nu mai poate!”. Eu nu am realizat atunci, după aia mi-am dat seama. Se întâmpla acum un an și trei luni. Întotdeauna vina e la mijloc, erau niște chestii care scârțăiau. Nu era o căsnicie fericită, ci una liniștită.

Eu am știut de la început că el e mai special și l-am accepat așa cum a fost. Eu am încercat să repar, dar nu mai mergea și am zis să punem punct. Nu mai avea rost să fim doar colegi de casa. Inițial nu am avut niciun sprijin, pentru că nu am spus nimănui”, a spus Ioana Ginghina pentru perfecte.ro.

Publicat: 18 Sep. 2019, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă