Ioana Filimon, cea mai sexy burlăciță din showbiz, recunoaște că este greu de ținut în frâu: ”Da, am înșelat”

Publicat: 26 sept. 2020, 19:58 Autor: Maria Apostol Vedete

Ioana Filimon a făcut lumină despre controversele create în jurul ei cu privire la relația pe care o are cu Jador. Se pare că fosta Miss România este deja implicată într-o altă poveste de dragoste nu are nimic de împărțit cu Jador. Mai mult decât atât ne-a povestit într-un interviu pentru Ciao.ro ce fel de femeie este și ce tip de bărbați îi plac!

Ioana, cum e viața ta de burlaciță? Îți place să fii liberă de contract?

Viața de burlăciță e monotonă. Nu se întâmplă nimic interesant. Într-o relație ai cu cine să te mai cerți, să te împaci. Sunt cu cineva de ceva timp și pot spune că nu mă plictisesc (râde).

Ce îți place să faci cel mai mult? Cum te răsfeți practic?

În ultima vreme cel mai mult îmi place să dărâm pereți (râde), îmi renovez locuința și asta mi-a ocupat tot timpul, nu pot spune că am timp de altceva.

Cum te întreții? Care sunt secretele tale de beauty? Mergi des la masaj, faci sport, preferi să îți faci tratamente acasă sau mergi la salon, etc?

Nu pot spune că am secrete când vine vorba de tratamentele faciale și corporale pe care mi le fac, dar cel puțin o zi pe săptămână mi-o dedic tenului și corpului meu. Atât tratamentele faciale cât și cele corporale mi le fac singură la salonul pe care îl am la Timișoara împreuna cu două prietene.

Arăți foarte bine! Intenționezi sau îți dorești să mai faci anumite intervenții sau ajustări sau în momentul de față ești mulțumită de tine, de imaginea ta, de cum arăți?

Deocamdată sunt mulțumită de mine și de corpul meu. Pe viitor sunt convinsă că am să apelez la un medic estetician pentru mici retușuri, dar nu cred că voi mai recurge la o operație așa complexă cum a fost cea de mărire de sâni.

Care sunt practic atuurile unei foste Miss România?

Atuul meu a fost că am știut exact ce îmi doresc și s-au „aliniat planetele în favoarea mea”. Sunt foarte încăpățânată și de obicei nu mă las până nu e cum vreau eu. Bine…sunt frumoasă, descurcăreață, devreme acasă și știu să fac mâncare (râde).

Dar avantajele?

Avantajele faptului că am câștigat mai multe titluri de miss printre care și cel de Miss România este faptul că mi s-a oferit oportunitatea de a lucra și a lega prietenii cu niște persoane din showbiz pe care înainte le vedeam doar la televizor.

 Ești o femeie complicată?

Sunt o femeie foarte complicată. Câteodată nici eu nu mă înțeleg. (râde)

Cu ce concurenți de la Ferma ai rămas în relații bune?

Cu toți concurenții am rămas în relații bune, dar încă sunt puțin supărată pe Kamara pentru că atunci când eram în fermă nu a vrut să-mi dea tort la ziua lui. Noroc cu Moroșanu că mi-a dat din porția lui.

Ți-ar plăcea să mai faci parte dintr-un reality-show?

După experiența Ferma am spus că nu aș mai vrea să particip la niciun reality- show pentru că este foarte greu, dar acum că a trecut ceva timp parcă îmi e dor.

În ce proiecte urmează să te vedem  din nou pe TV? Ai primit noi propuneri în acest sens? Sau ai avut posibilitatea să rămâi în TV după Ferma și nu ai făcut-o?

Deocamdată nu e nimic sigur și sunt destul de superstițioasă în privința asta. Abia după ce voi semna contractul am să vă pot povesti.

 Cum ești tu într-o relație?

Sunt foarte încăpățânată, destul de geloasă, pe scurt…sunt complicată, dar merită

Ce tip de bărbați îți plac? La ce te uiți prima dată la un bărbat? Ce ar trebui să aibă sau cum să fie că să îți placă din prima și să te mulțumească? Ești pretențioasă de fel?

 Nu am un tipar când vine vorba de bărbați. Îmi place când un bărbat e atent la ceea ce spun și ține minte ce îmi place și ce nu. Nu pot spune că sunt pretențioasă, de obicei într-o relație te mulezi după cel de lângă tine așa că dacă mă vrea, trebuie să știe ce să facă să fie bine.

 Ai înșelat vreodată?

Da, am înșelat, dar nu a aflat.

 Ai facut compromisuri din dragoste?

În orice relație trebuie sa faci compromisuri dacă iubești. Deci da, am făcut compromisuri.

Ai refuzat vreodată un bărbat?

Am refuzat mai mulți bărbați.

A fost Jador motivul despărțirii tale de iubit? E adevărat că sunteți în tatonări acum? V-ați sărutat pe bune sau a fost doar pentru amuzament?

Jador nu a fost motivul niciunei despărțiri. Relația mea cu Jador este una strict profesională. Ce s-a văzut în filmulețele care circulă pe internet sunt scene din noul videoclip a lui Jador în care eu sunt personajul principal-Carola.

Cum îți place să te descrii?

Nu prea îmi place să mă descriu. Las oamenii din jur să judece exact cum își doresc. Oricum niciodată nu ai cum să-i mulțumești pe toți.

Care sunt cele mai mari temeri ale tale?

Cea mai mare frică a mea este să nu cumva să ajung singură la bătrânețe. Sau dacă rămân, măcar să fiu înconjurată de multe pisici (râde).

Ți s-au dat peste cap planurile legate de vacanțe pe timp de pandemie! Trebuia să pleci undeva anume și nu s-a mai putut? Îți dorești acum să ajungi undeva, în vacanță? Unde anume?

Mi-am deschis o firmă de transport internațional de marfă în februarie și din cauza pandemiei a trebuit să suspend activitatea. Încă nu am reluat activitatea pentru că aștept să văd ce se întâmplă, dacă revenim la starea de urgență sau nu.

 

 

 

Publicat: 26 sept. 2020, 19:58 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă