De la dresaj canin la muzică! Instructorul Mihai Nae, debut muzical! A realizat un featuring de excepție cu UDDI!

Publicat: 08 Feb. 2019, 17:14 News 3
De la dresaj canin la muzică! Instructorul Mihai Nae, debut muzical! A realizat un featuring de excepție cu UDDI!

Dresează câini de 16 ani, dar pasiunea lui pentru muzică este mai “vie” ca niciodată!

Instructorul canin Mihai Nae nu renunță la dragostea pentru animale însă vine azi în atenția publicului cu debutul său muzical, piesa și videoclipul “EGO”.

Și pentru că se lansează în muzică, Mihai Nae vine cu un super featuring cu UDDI. Din dresorul de câini al vedetelor, acesta se transformă și el treptat într-un star!

Lansarea în muzică a venit la momentul oportun. Mihai Nae a colaborat cu Jorge pentru primul lui single și videoclip, artistul fiind cel care l-a ajutat cu sfaturi la filmări. În videoclip, apar și doi frumoși exemplari de Cane Corso dar și o prezență feminină care face furori, mai precis Nico, ispită de la “Insula iubirii”.

“Pentru piesa “Ego” am colaborat cu Jorge pe care îl știam însă nu avusesem ocazia de a lucra cu el. S-a dovedit a fi profesionist și un bun prieten. Mi-am dorit un featuring cu UDDI și îi mulțumesc pe această cale că am colaborat atât de frumos și a fost foarte deschis!

Fac muzică de la 10 ani. Am început cu domnul profesorul Marian Tănase și am continuat cu doamnă profesoară Oana Pârvu. Muzica mi-a fost cumva ca o soră iar meseria de dresor este precum copilul meu deoarece cu muzică am crescut dar pe această frumoasă meserie de dresor a trebuit să o cresc eu.

Deci nu voi renunța niciodată la pasiunea pentru dresaj dar voi și cânta. Îmi place să cred că îmi pot permite să fac ce îmi place și să spun ce cred. Îmi place foarte tare trupa Holograf și pot spune că m-a ispirat cumva să mă apuc de muzică!”, declară încântat dresorul de câini al vedetelor, Mihai Nae.

Cum a venit colaborarea cu UDDI?

Mihai Nae i-a propus timid lui UDDI să facă acest featuring la piesa lui de debut, “EGO”. Artistul a acceptat imediat și de aici a pornit colaborarea.

“Iubesc muzica și câinii de când mă știu! Sunt recunoscător că am acum această oportunitate să mă lansez în muzică și sper să fie de bun augur! Chiar în momentul în care Jorge mi-a prezentat piesa am spus că această melodie trebuie să fie făcută cu UDDI…Așa am simțit eu. Am tras piesa și l-am sunat pe UDDI.

Nu ne cunoșteam și nu a fost foarte deschis însă ca să nu mă refuze din start mi-a zis să îi trimit piesa și dacă o să îi placă îmi va spune dacă consideră că ar vrea să se implice sau nu. I-am trimis melodia și în 10 minute m-a sunat și mi-a spus că acceptă să colaborăm. M-am bucurat enorm. Era ceea ce îmi doream!

Videoclipul este filmat undeva la Snagov, într-un loc superb cu nuferi în care natura chiar a făcut ce trebuia pentru clipul nostru, ajutându-ne să reușim să transmitem prin imagini starea piesei”, mai spune instructorul canin.

Nico de la “Insula iubirii” apare în videoclip! Dar și 2 exemplare de Cane Corso!

“Avem și o prezență feminină fierbinte în clip, pe Nico, ispita de la “Insula iubirii”. Este o femeie frumoasă și foarte de treabă, de la care am aflat la filmări că acum mulți ani mi-a fost și clientă având și ea un exemplar de Cane Corso, la fel ca cei pe care i-am folosit în clip.

Cei doi câini au fost câini cu care am lucrat și care erau cumva obișnuiți cu platourile de filmare și cu camerele de filmat. Unul dintre ei este Uranus, un câine alături de care eu am apărut în diferite emisiuni și care este campion în 3 țări, fiind clasat în Milano printre cei mai frumoși 10 câini din lume”, a mai completat Mihai Nae.

Dresorul canin a lucrat cu numeroși câini ale vedetelor, printre care Pepe, Paula Seling, Mihaela Tatu, Valeria Arnăutu, Daniela Gyorfi, Raluca Tănase – Bambi, Sonia Trifan, Amna, Mariana Calfa, Livia Graur și mulți alții.

Publicat: 08 Feb. 2019, 17:14 News 3
Pe aceeași temă