Ingrid Vlasov, infectată cu noul coronavirus! Familia creatoarei de modă trece printr-o dramă cumplită!

Publicat: 28 Aug. 2020, 11:41 Vedete
Ingrid Vlasov, infectată cu noul coronavirus! Familia creatoarei de modă trece printr-o dramă cumplită!

Creatoarea de modă Ingrid Vlasov și fiica ei, Noelle, în vârstă de 16 ani, au fost confirmate cu noul coronavirus. Vedeta trece printr-o adevărată dramă, după ce mama ei, medic fiind, s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar tatăl ei, avocatul Mihail Vlasov, este și el internat în spital tot din cauza virusului ucigaș.

Noelle Vlasov a postat un avertisment si o rugăminte pe contul de Instagram, rugându-și toți urmăritorii să poarte mască, pentru a se proteja pe ei înșiși și pe cei mai vulnerabili din jurul lor.

Noelle Vlasov, semnal de alarmă pe Instagram

„Nu, eu nu iau virusul. Nu iei, până când iei. Și se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani. Nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că oricum voi nu luați. Ieșiți. Duceți-vă unde vreți. De la cafenea până la mare. Dar purtați mască. Mai bine la mare cu mască decât la spital. Protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil să luați și în ce fel vă va afecta.

Și mai important, nu știți cui puteți să dați, și cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are și ce alte afecțiuni are. Cacă ieșiți din casă fără mască, în momentul acela riscați. Vă puneți în pericol și pe voi, și pe toți ceilalți. De ce? Pentru ce?

Următoarea dată când vreți să ieșiți și nu aveți masca la voi, vă rog să vă gândiți foarte bine la riscuri și să vă dați seama că nu merită. În cazul în care: vă doare capul, tușiți etc. (la mine așa a început) CHIAR DACĂ nu vi se pare ceva grav în acel moment, vă duceți si vă testați pentru Covid-19. Pentru voi înșivă și toți ceilalți. Eu am purtat mască, dar m-am întâlnit cu mulți oameni care nu purtau. Aveți grijă. Stay safe”, a scris Noelle pe contul personal de Instagram.

View this post on Instagram

“nu, eu nu iau virusul” nu iei, până când iei. și se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani. nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că “oricum voi nu luați”. ieșiți. duceți-vă unde vreți. de la cafenea până la mare. dar purtați mască. mai bine la mare cu mască decât la spital. protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil sa luați și in ce fel vă va afecta. și mai important, nu știți cui puteți să dați, si cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are, si ce alte afecțiuni are. dacă ieșiți din casă fără mască, in momentul acela riscați. vă puneți în pericol și pe voi, și pe toți ceilalți. de ce? pentru ce? următoarea dată când vreți să ieșiți și nu aveți masca la voi vă rog să vă gândiți foarte bine la riscuri și să vă dați seama că nu merită. în cazul în care: vă doare capul, tușiți, etc(la mine așa a început) CHIAR DACĂ nu vi se pare ceva grav in acel moment, vă duceți si vă testați pentru covid19. pentru voi înșivă, si toți ceilalți. eu am purtat mască, dar m-am întâlnit cu mulți oameni care nu purtau. aveți grijă. stay safe 🤍

A post shared by 🧛🏻‍♀️ (@noellevlasov) on

 

Publicat: 28 Aug. 2020, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă