Începe războiul acuzațiilor! Donald Trump lovește în Organizația Mondială a Sănătății: ”A dat-o de gard!”

Publicat: 08 Apr. 2020, 10:59 News
Începe războiul acuzațiilor! Donald Trump lovește în Organizația Mondială a Sănătății: ”A dat-o de gard!”

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, face acuzații dure la adresa Organizație Mondiale a Sănătății.

După ce, pe contul său de Twitter a scris că „Organizatia Mondiala a Sanatatii a dat-o de gard. Pentru un motiv, nu stiu care, desi este finantata in mare parte de SUA, OMS este foarte China-centrica. Vom fi foarte atenti asupra acestui aspect. Din fericire am ignorat sfatul lor privind mentinerea granitelor deschide pentru China. De ce ar da o astfel de recomandare gresita?”, Trump face alte acuzații.

„Ceea ce au spus este greșit”, a declarat Trump în timpul ședinței sale de presă de la Casa Albă. Mai mult decât atât. președintele Statelor Unite acuză OMS că știe mai multe decât spune (n.r. despre coronavirus). „Ar fi trebuit să știe și probabil știau”, a adăugat el, citat de Dailymail.

Principala problemă a lui Trump este că grupul de sănătate al Organizației Națiunilor Unite a spus că nu este necesar să fie închise transporturile de călători din China. liderul de la Casa Albă a mai precizat că OMS a fost „prea prietenoasă cu China în timpul focarului de coronavirus”.

Donald Trump, acuzații la adresa Organizație Mondiale a Sănătății! „OMS, care este Organizația Mondială a Sănătății, primește sume mari de bani din Statele Unite, noi plătim cea mai mare parte din banii lor, iar ei au criticat și nu au fost de acord cu interdicția mea de călătorie în momentul în care am făcut-o. Și au greșit. Au greșit multe lucruri”, a mai precizat Donald Trump.

Rata deceselor din cauza COVID-19 înregistrate marți erau: Italia (17.127), Spania (14.045), SUA (12.876), Franța (10.328), Marea Britanie (6.159) și Iran (3.872).

Publicat: 08 Apr. 2020, 10:59 News
Pe aceeași temă