Începe o săptămână încărcată de provocări la Survivor România: ”Mai am un anunț de făcut…”

Publicat: 10 apr. 2022, 11:04 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Începe o săptămână încărcată de provocări la Survivor România!

Începe o săptămână încărcată de provocări la Survivor România! În urmă cu trei luni, două triburi au pornit în cea mai dură competiție din lume! Au avut curajul de a lăsa în urmă tot ce știau despre confort și viața de zi cu zi, intrând în cel mai dur sezon al show-ului Survivor România. Au trecut prin probe care le-au adus recompense importante, au trăit emoția nominalizărilor, au depășit accidentări și conflicte și au ajuns până în această etapă. Diseară, de la ora 20:00, începe o nouă săptămână dură pentru cei 15 concurenți rămași în joc.

Elena Chiriac de la Survivor România: „Sunt pregătită să fiu singură”

După ce Laura Giurcanu a părăsit competiția, în această seară vom vedea primele discuții care au apărut în triburi. Cea mai bună prietenă a concurentei eliminate, Elena Chiriac va realiza că începe o perioadă grea pentru ea: ”Sunt pregătită să fiu singură”. De cealaltă parte, în tabăra Războinicilor, Alexandra Duli consideră că Elena își va schimba strategia: ”Nu poate să ne întoarcă pe noi, cum a făcut înainte în echipa Faimoșilor. Știm de ce am venit aici, să plece fiecare din Faimoși acasă”.

Faimoșii vor să forțeze o revenire

Deși au avut o săptămână încărcată de înfrângeri, Faimoșii vor să forțeze o revenire! Înaintea jocului de recompensă, aceștia vor face câteva declarații încărcate de motivație. Mari va admite că este dispusă să lase orice conflict în urmă: ”Pentru mine contează foarte mult să câștigăm, șterg orice și-mi susțin colegii”, iar TJ va completa că are în minte doar câștigul: ”Să intru pe traseu, să aduc cât mai multe puncte”!

Jocul de Recompensă îi va pune față în față cu o misiune dificilă, dar și cu o miză pe măsură: șansa de a ieși, încă o dată, de pe insula lor și de a se bucura de o zi de relaxare! Apoi, în cea de-a doua parte a serii, concurenții se vor relaxa prin joc, în cadrul unui meci de volei, încărcat cu surprize.

Daniel Pavel încheie prima ediție a săptămânii Survivor România cu o serie de vești incredibile

Și cum niciodată lucrurile nu sunt simple, Daniel Pavel va încheia prima ediție a săptămânii cu o serie de vești incredibile: ”Mai am un anunț de făcut, un anunț extrem de important”... Despre ce este vorba? Aflăm în doar câteva ore!

Zanni aduce și astăzi, Survivor: Extrashow, emisiunea online în care se comentează cele mai importante momente ale fiecărei ediții. Alături de câștigătorul sezonului trecut se vor afla doi foști concurenți din acest an!

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV, o probă cu o importantă recompensă, dar și o veste care va schimba tot! Emisiunea este deja disponibilă, în avans, pe VOYO.

Foto: PR Pro TV

 

Publicat: 10 apr. 2022, 11:04 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă