Daniel Pavel: ”În ambele triburi se vor adăuga forțe proaspete”! De la 20:00, începe o nouă săptămână Survivor România

Publicat: 13 mart. 2022, 19:25 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Daniel Pavel: ”În ambele triburi se vor adăuga forțe proaspete”

Daniel Pavel: ”În ambele triburi se vor adăuga forțe proaspete”! De la 20:00, începe o nouă săptămână Survivor România.

Când crezi în puterea ta și ești mânat de dorința de a depăși orice obstacol, nicio probă nu îți poate sta în față. Iar asta arată concurenții celor două triburi de la Survivor România în fiecare săptămână. Au învățat, cu fiecare zi, că dorul de casă și lipsa mâncării pot deveni elementele de bază ale unei voințe de fier și au reușit să treacă peste micile accidentări, ridicându-se și mai puternici. Astăzi, la ora 20:00, toți cei rămași în joc revin pe traseu pentru o recompensă care pune la bătaie multe feluri de mâncare râvnite.

Daniel Pavel anunță noi concurenți la Survivor

După ce miercuri, Războinicii au pierdut-o pe Ramona Crăciunescu, în această seară vom vedea primele reacții ale foștilor ei colegi. Se pare că aceștia se așteptau ca publicul să îi susțină mai mult pe Relu și Blaze, așa că în tribul lor nu par a fi inflamate spiritele. Și adversarii lor consideră că plecarea ei era una normală, având în vedere faptul că Ramona nu mai era la fel de puternică pe traseu. Cum se resimte eliminarea concurentei, vedem în câteva ore.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor: „Să intre noii concurenți”

În ciuda faptului că numărul concurenților a scăzut, cei rămași simt că sunt cei mai puternici și că merită să fie aici. Însă, ce vor gândi ei, în acest moment al show-ului, despre intrarea unor colegi noi. La începutul jocului de recompensă, Daniel Pavel va face un anunț surprinzător: ”În ambele triburi se vor adăuga forțe proaspete. Să intre noii concurenți”. Despre cine este vorba și cum se vor descurca, pentru prima dată, pe traseu, vedem de la ora 20:00.

Cine pleacă pe insula Exilului?

Tot atunci, Faimoșii și Războinicii vor reveni la Consiliu! De această dată, pentru a decide pe cine vor trimite în Exil. Oare cine vor fi cei mai rapizi pe traseu și vor avea ocazia să facă alegerea, dar și cum vor reacționa concurenții care vor sta pentru o săptămână departe de trib și jocuri?!

Emisiunea Survivor: Extrashow, prezentată de Zanni, revine și în această seară cu o nouă ediție ce nu trebuie ratată. Invitatul serii va fi Emil Rengle, concurentul eliminat în urmă cu peste o săptămână din tribul Faimoșilor.

Publicat: 13 mart. 2022, 19:25 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă