Incendiu puternic la o hală din nordul Capitalei. Fumul dens se vede din depărtare VIDEO

Publicat: 30 Aug. 2019, 13:32 VIDEO

Un incendiu violent a izbucnit, vineri, la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei.

Incendiu puternic la o hală din nordul Capitalei. În zonă se înregistrează degajări mari de fum, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că un incendiu puternic a izbucnit vineri la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum.

Incendiu puternic la o hală din nordul Capitalei

Incendiu puternic la o hală din nordul Capitalei

La momentul transmiterii știrii, hala arde în întregime.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a avertizat, vineri, bucureștenii, prin sistemul RO-ALERT, asupra incendiului izbucnit în nordul Capitalei, recomandându-le evacuarea în cazul în care sunt în interiorul clădirilor sau evitarea zonei.

”Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1 cu degajări masive de fum. Ocoliți zona, eliberați căile de acces în zona pentru a facilita accesul forțelor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment. IGSU”, a precizat mesajul.

La incendiul de la o hală din nordul Capitalei, au fost trimise 27 de mașini de stingere, patru autoscări de intervenție la înălțime, patru descarcerări și două ambulanțe SMURD, suprafața afectată de flăcări fiind de aproximativ 10.000 metri pătrați, anunță ISU București-Ilfov.

La misiunea de stingere a incendiului din nordul Capitalei, intervin 27 mașini de stingere, patru autoscări de intervenție la înălțime, patru descarcerări și două ambulanțe SMURD.

Nu sunt persoane surprinse de incendiu. Suprafața afectată este de aproximativ 10.000 metri pătrați, potrivit ISU București-Ilfov.

Publicat: 30 Aug. 2019, 13:32 VIDEO
Pe aceeași temă