Halucinant! O femeie din Arad a incendiat intenționat casele vecinilor, doar ca să-și vadă soțul pompier la muncă

Publicat: 20 nov. 2023, 13:15 Autor: Alina Nistor News
Halucinant! O femeie din Arad a incendiat intenționat casele vecinilor, doar ca să-și vadă soțul pompier la muncă

Caz halucinant în Arad! O femeie în vârstă de 37 de ani a incendiat intenționat casele vecinilor doar ca să-și vadă soțul la muncă. Bărbatul este pompier!

Coșmarul localnicilor din Sebiș a început încă din luna iulie a acestui an, când femeia a incendiat casa unui vecin de trei ori în aceeași vară. Acum, în noiembrie, ea a mai dat foc unor imobile știind că soțul ei, pompier de meserie, este la serviciu. Piromana a vrut să-l vadă pe bărbat ”în acțiune”.

La fața locului s-a deplasat rapid un echipaj de pompieri, care a reușit în cele din urmă să lichideze incendiul. Multe locuințe însă s-au făcut scrum. Din fericire, nu au existat victime dar daunele provocate se ridică la fabuloasa sumă de 200.000 lei.

Astfel, magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a dispus arestarea preventivă a femeii, pentru 30 de zile, pentru distrugere în formă continuată, distrugere și distrugere din culpă.

Soțul femeii a ajutat la stingerea incendiilor

Conform Agerpres, expertiza psihiatrică cerută de procurori a constatat că femeia avea „discernământ diminuat”. La audieri, ea ar fi declarat că a făcut toate aceste lucruri „pentru că îi plăcea să vadă intervenția pompierilor pentru stingere”. Femeia a fost prezentă la stingerea incendiilor provocate la anexele gospodărești ale vecinilor.

Unuia dintre aceștia i-a provocat trei incendii într-o lună, la o cămară și la două magazii. Anchetatorii spun că soțul suspectei, care este pompier și a participat la stingerea unora dintre incendii, nu are nicio  legătură cu gestul șocant al soției sale.

”În urma acestor incidente, au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere și distrugere din culpă.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Sebiș, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile. În baza probatoriului administrat, la data de 17 Noiembrie a.c., femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a dispus arestarea preventivă a femeii, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere în formă continuată, distrugere și distrugere din culpă”, a transmis IPJ Arad.

SURSA FOTO: Observator

 

 

Publicat: 20 nov. 2023, 13:15 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă