A sunat la 112 ca sa spuna ca il deranjeaza fosta soacra. Ce a patit barbatul dupa aceasta ‘reclamatie’

Publicat: 30 Aug. 2019, 11:49 Life
A sunat la 112 ca sa spuna ca il deranjeaza fosta soacra. Ce a patit barbatul dupa aceasta ‘reclamatie’

Un barbat din Alba Iulia i-a socat pe operatorii 112 dupa ce a reclamat ceva iesit din comun.

A sunat la 112 ca sa spuna ca il deranjeaza fosta soacra. Barbatul din Alba Iulia a sunat la serviciul de urgenta, spunand ca are nevoie de ajutor pentru ca il deranjeaza fosta sotie, fiul si fosta soacra.

Insa politistii au considerat ca apelul este fals, astfel ca acesta a fost amendat cu suma de 500 de lei. Acesta a postat pe Facebook procesul-verbal prin care a fost amendat de politisti, pentru ca a apelat nejustificat numarul de urgenta 112.

A sunat la 112 ca sa spuna ca il deranjeaza fosta soacra

O noua alerta de persoana sechestrata la Caracal

„500 lei amendă fiindcă am sunat la 112 şi nu trebuia să fac asta …! Nu ştiu cum un om (cu un scris aşa caligrafic) are dreptul a discerne ceea ce trebuia sau nu trebuia să fac … Morala – nu sunaţi la 112 doar după ce simţiţi că aveţi un topor în cap şi un cuţit în spate, altfel riscaţi ca mine, să vină poliţia 300 de m şi să vă coste 500!!!”, a scris albaiulianul pe Facebook.

Poliţiştii din Alba au intervenit la locuinţa bărbatului după ce acesta a sunat la 112 şi a anunţat că în locuinţa lui se află fosta soţie, fiul şi fosta soacră şi că doreşte ca cele trei persoane să plece.

În procesul-verbal întocmit, poliţiştii au scris că bărbatul a apelat fără motiv întemeiat numărul de urgenţă 112.

„Susnumitul a apelat fără motiv întemeiat SNUAU 112, motivând că este stresat de fosta soţie, de fiul lui şi de socara lui care sunt în vizită. Îşi doreşte ca aceştia să părăsească locuinţa”, se arata in procesul-verbal, potrivit Digi24.

Publicat: 30 Aug. 2019, 11:49 Life
Pe aceeași temă