Incendiu devastator in Bistrita! A fost nevoie de interventia a patru echipaje de pompieri VIDEO

Publicat: 11 mai 2019, 15:26 Autor: Simona Ciao.ro

Imagini dezolante in Bistrita, dupa ce un incendiu a luat foc din senin.

Incendiu devastator in Bistrita! Se pare ca un fost motel din localitatea bistriteana Crainimat a fost cuprins rapid de flacari. A fost nevoie de interventia a patru echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD.

Incendiul s-a petrecut in noaptea de vineri spre sambata, intr-o localitate din Bistrita-Nasaud dupa ce un imobil a fost cuprins de flacari.

Incendiu devastator in Bistrita

Incendiu devastator in Bistrita

A izbucnit in jurul orei 02:30, in imobilul care odata a fost un motel in raza localitatii Crainima. Initial au fost trimise doar trei autospeciale din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, insa a fost nevoie de suplimentare cu inca o autospeciala.

Incendiul era extins pe o suprafata de aproximativ 150 metri patrati atunci cand fortele de interventie au ajuns la fata locului, astfel ca acoperisul si mansarda erau acoperite de flacari, potrivit realitateadebistrita.net.

Din fericire, nu au existat victime fiindca in acel imobil nu locuia nimeni. Dupa mai bine de o ora, pompierii au reusit sa localizeze focul iar la scurt timp dupa au reusit sa-l stinga. Cauza pornirii incendiului inca este necunoscuta.

Publicat: 11 mai 2019, 15:26 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă