Încă o vedetă din România a intrat în izolare! „Abia aștept să ne revedem sănătoși”

Publicat: 22 iun. 2020, 09:58 Autor: Elena Vedete
Încă o vedetă din România a intrat în izolare! Abia aștept să ne revedem sănătoși

După ce Marcel Pavel a fost declarat infectat cu noul coronavirus, numărul vedetelor autohtone cu care a intrat în contact şi care au intrat în izolare a crescut de la o zi la alta. După ce au fost confirmaţi pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș și Adriana Trandafir, o nouă vedetă a intrat în izolare.

Ami a postat o fotografie pe o rețea socială, cu câinele ei, Bobo, spunând că acesta este partenerul ei de izolare în perioada următoare, în ciuda faptului că primul test pentru coronavirus a ieșit negativ.

”Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă gândul meu este alături de colegii mei de la ”Te Cunosc De Undeva” care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo”, scrie Ami pe pagina oficială de Facebook.

https://www.facebook.com/AMIofficial/photos/a.347620931990232/2998211470264485/

Marcel Pavel a aflat de la TV că are coronavirus!

Marcel Pavel a aflat în direct, la televizor, faptul că testul făcut pentru a depista coronavirusul este pozitiv. Doctorul Adrian Marinescu de la Matei Balș a spus acest lucru.

Marcel Pavel a vorbit, prin intervenție telefonică, în emisiunea prezentată de Mihai Gâdea de la Antena 3, că a fost internat ieri în spital și că a fost diagnosticat cu dublă pneumonie.

Totodată, cântărețul a spus că primul test pentru coronavirus a fost ”ambiguu” și că așteaptă rezultatele de sânge. Medicul Adrian Marinescu de la Institutul Matei Balș a spus că el a văzut testul și că este pozitiv, arată Libertatea.

Publicat: 22 iun. 2020, 09:58 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă