VIDEO! Imaginile care au umplut paharul! Ce a scos-o pe Simina, sotia lui What’s Up din minti! S-a afisat cu fiica lui Andrei Gheorghe si cu o multime de alte femei sexy!

Publicat: 14 aug. 2019, 11:01 Autor: D. C. Vedete

Simina era foarte geloasa si posesiva cu What's Up pana in punctul in care el n-a mai rezistat si a divortat. Se pare totusi ca este ceva mai mult de atat in spatele povestii lor.

Imaginile care au scos-o pe Simina, sotia lui What’s Up din minti! What’s Up si sotia lui si-au spus adio fara nicio explicatie si asta a lasat loc la foarte multe speculatii, din cate se pare insa Simina era foarte geloasa si posesiva.

Marius Marian Ivancea pe numele sau real era impreuna cu Simina inca de acum 9 ani, adica de la 21 de ani si s-au casatorit in urma cu 3 ani. Probabil inca la varsta la care isi dorea sa se mai simta barbat What’s Up a tot inceput sa calce stramb, lucru care a ajuns si la urechile Siminei. Ultimele lui „derapaje” au fost cat se poate de publice, dupa ce pentru prima data in cariera lui a inceput sa filmeze videoclipuri foarte deocheate. Doar vara asta What’s Up a lansat o piesa numita „Petrecerea Burlacilor” in care apare el inconjurat si dorit de o multime de femei imbracate foarte sexy care se ating lasciv de el. Desi piesa nu a fost un succes si nici videoclipul nu s-a viralizat, totusi nervii Siminei au fost intinsi la maxim.

La fel s-a intamplat si atunci cand What’s Up a filmat un videoclip alaturi de Katarina, fiica foarte sexy a lui Andrei Gheorghe. Se pare ca intre cei doi ar fi fost mai multa chimie decat era cazul pe platourile de filmare si asta l-a facut pe Marius sa se gandeasca serios la casnicia lui. Katarina este o aparitie relativ noua pe scena muzicala din Romania. S-a lansat in 2015 in muzica dar fanii o cunosc pentru pictorialele ei sexy de pe paginile de socializare.

Imaginile care au scos-o pe Simina, sotia lui What’s Up din minti!

Puse cap la cap, „plictiseala” lui What’s Up de relatia foarte lunga cu Simina si inceputa devreme, oportunitatile care i s-au ivit in ultima perioada si probabil mai multe femei care il curteaza dupa ce a pierdut semnificativ in greutate, toate astea au dus la ruperea casniciei celor doi.

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer”, a scris What’s Up pe pagina lui de Facebook.

Publicat: 14 aug. 2019, 11:01 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă