Imagini uimitoare! Daniela Crudu, surprinsă în timp ce se săruta cu o femeie!

Publicat: 10 oct. 2021, 09:46 Autor: Maria Apostol Vedete

Imagini uimitoare! Daniela Crudu, surprinsă în timp ce se săruta cu o femeie! După o seară la restaurant, vedeta a fost luată de val și și-a manifestat „atracția” față de una dintre prietenele ei. 

Serile trecute, alături de câțiva prieteni, Daniela Crudu a mers la un restaurant din zona Floreasca, unde a petrecut câteva ore. Atmosfera din interior pare să fi fost una foarte plăcută – localul este cunoscut pentru diversitatea sortimentelor de vin – căci, la plecare, Cruduța s-a arătat puțin cam distrată.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, cu un decolteu adânc, Daniela Crudu a stat preț de câteva minute de vorbă cu patronul localului. Nu singură, ci cu buna ei prietenă Georgiana. Cea alături de care a trăit și bune și rele și pe care o consideră ca pe o soră.

În acest context – poate și din cauza licorii lui Bachus sau doar din „prietenie” – Cruduța a sărutat-o pe gură pe prietena ei.

Daniela Crudu și-a sărutat pe gură o prietenă

Mai multe detalii și imagini pe CANCAN.RO.

Cine este iubitul Danielei Crudu

Vedeta a declarat că are iubit, dar că nu vrea să se mărite. Visul ei este să devină milionară.

Am fost la piramida lui Keops. Am văzut Sfinxul. Mi-a plăcut foarte tare, am simțit o energie și mi-am pus o dorință, sper să se îndeplinească. Nu, nu vreau să mă mărit. Să devin milionară, da. Sunt singură în pozele din Kairo, păi normal, nu știi că nu se pune… Da, am iubit, să zic. Să zic că da, să sperăm că nu. Secret”, a spus Daniela Crudu.

Publicat: 10 oct. 2021, 09:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă