Daniela Crudu, fără lenjerie intimă pe internet. Cum s-a fotografiat fosta asistentă TV

Publicat: 07 iul. 2021, 22:51 Autor: liana.nica Vedete
Daniela Crudu, fără lenjerie intimă pe internet. Cum s-a fotografiat fosta asistentă TV

Daniela Crudu a uimit internauții cu o nouă fotografie super-HOT postată pe internet. Bruneta pare că „a uitat” lenjeria intimă acasă.

Cum bine se știe, Daniela Crudu este una dintre persoanele publice care nu tine cont de gura lumii și este lipsită de inhibiții. La fel ca Loredana Chivu, fosta asistentă Tv postează regulat imagini în care își evidențiază trupul sexy și își pune în valoare formele. Așa a procedat și de curând. În cea mai nouă postare a ei, Daniela poartă o salopetă neagră, ai cărei pantaloni sunt despicați de sus până jos. Evident, fiind croiți în acest fel, nu poți purta lenjerie intimă. Fosta asistentă Tv a postat o fotografie în care își arată în prim-plan piciorul bine lucrat.

În spirit de glumă și în stilul caracteristic cu care le-a învățat pe toate vedetele, Silviu Messe a dat următorul comentariu: „daniela sa ati fie rusine ce exenplu dai copilor si fetelor din rominia cu tigare an mina si sticla jos la pucioare pacat ca teai scinbat an rau nu te mai satura pamintu de vici si tatuaje care numai se ia pt atenti cind tu nu aveai nevoie de asa ceva erai diferita cind merg pe strada mie rusine ca sint romin bv din cauza ta sint asa”.

De precizat că greșelile gramaticale au fost scrise în mod intenționat, în spirit de glumă.

Publicat: 07 iul. 2021, 22:51 Autor: liana.nica Vedete
Pe aceeași temă