Imagini noi cu Luiza Melencu, care iti vor rupe sufletul VIDEO

Publicat: 20 Sep. 2019, 15:47 General

A inceput sa circule pe internet un clip video nemaivazut pana acum cu Luiza, adolescenta disparuta in luna aprilie a acestui an.

Imagini noi cu Luiza Melencu. Atat familia, cat si prietenii Luizei refuza sa creada ca aceasta este moarta, chiar daca au trecut mai bine de cinci luni de la disparitia ei.

Se presupune ca ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, suspectul din Caracal, dupa ce a luat-o la ocazie. Barbatul si-ar fi recunoscut crima, insa ancheta de pana acum nu are niciun indiciu concret care sa indice crima.

Imagini noi cu Luiza Melencu

Imagini noi cu Luiza Melencu

De cateva zile au aparut noi imagini cu Luiza, facute cand era in viata, si au fost postate pe social media. Mama si bunicul acesteia au speranta ca Luiza este inca in viata, pentru ca nu exista nicio proba care sa arate in mod oficial decesul acesteia.

Mamei Luizei i s-a făcut rău în fața casei lui Gheorghe Dincă

In clipul video postat pe de Facebook, pe pagina „Uniti pentru Alexandra si Luiza”, Luiza Melencu apare alaturi de prietenii sai, ea fiind cea care filmeaza cu telefonul mobil.

„Ne este dor de tine #LuizaMelencu sper sa fii în viață și tu și #AlexandraMeceșanu ?????????”, este mesajul asociat clipului video de pe Facebook.

Ne este dor de tine #LuizaMelencu sper sa fi în viață și tu și #AlexandraMeceșanu ?????????

Publicată de Tița Dumitru Evelin pe Joi, 19 septembrie 2019

Publicat: 20 Sep. 2019, 15:47 General
Pe aceeași temă