Imagini bombă! Daniel Ghiță și Adrian Alexandrov au convocat ”celula de criză” în mall!

Publicat: 11 mart. 2020, 23:04 Autor: Maria Apostol Vedete

Ce ar putea avea de discutat atât de serios un agent imobiliar cu un kickboxer (la categoria grea!) la masa unei cafenele dintr-un mall? Teoretic, ori unul vrea să-și cumpere o casă, ori celălalt vrea să învețe să se bată. Va rămâne un secret ce au discutat protagoniști acestei scene, nimeni alții decât Adrian Alexandrov și Daniel Ghiță. 

O prietenie despre care probabil nimeni nu știa, date fiind domeniile de interes ale fiecăruia: Adrian Alexandrov, agent imobiliar, însă cunoscut mai degrabă ca iubitul Elenei Udrea, și unul dintre cei mai masivi luptători din România, Daniel Ghiță.

Cei doi și-au dat întâlnire într-un mall din București pentru o discuție în care s-a pus mult patos. De fapt, cel mai implicat în ”problemă” părea să fie luptătorul Daniel Ghiță, care a vorbit cel mai mult, gesticulând non stop.

Alexandrov s-a mulțumit să-l asculte mai degrabă, ca și cum Daniel Ghiță îi relata datele unei probleme, la care el căuta (în mintea lui) o rezolvare, încercând să-i explice în amănunt ce anume îl macină,

Așadar, după o discuție lungă, iubitul Elenei Udrea părea că vrea să evadeze cât mai repede din ea. S-au ridicat de la masă, dar au păstrat o distanță mare între ei, după care masivul sportiv și-a făcut curaj și l-a luat în brațe pe elegantul Alexandrov, cumva să-i mulțumească pentru un potențial ajutor.

Ce avere are Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov pozează în om de afaceri prosper, conduce mașini de lux, locuiește într-o vilă din Corbeanca și, mai presus de toate, are un copil cu Elena Udrea, unul din cei mai bogați politicieni români, dar averea lui reală ridică semne serioase de întrebare. Fostul fotomodel apare într-o singură firmă, cu rezultate financiare catastrofale, iar compania sa imobiliară este, de fapt, doar una din cele aproape 40 de francize existente în toată țara și nu are deloc rezultate spectaculoase.

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, este patronul unei singure firme, cu o evoluție indecisă și rezultate financiare foarte proaste.

 

 

 

 

 

 

 

Publicat: 11 mart. 2020, 23:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă