Ilinca Vandici: „Am plâns mult, da!” Ce s-a intamplat cu prezentatoarea tv de a CLACAT! VIDEO

Publicat: 26 apr. 2018, 09:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

O confesiune, iată, pe care Ilinca Vandici ne-a făcut-o din suflet.

Ilinca Vandici: „Am plâns mult, da!” Nu am intrat neapărat în detalii. Nu acesta este scopul. Am preferat, mai bine, să discutăm cum a trecut peste și de ce.

„Fără sacrificii și fără lacrimi nu poți să ajungi la succesul pe care-l visezi!”, explică prezentatoarea Kanal D. „Lacrimile au rostul lor și întotdeauna am încercat să înțeleg ceva din fiecare poveste care mi-a adus lacrimi!”, a conchis Ilinca Vandici.

Au fost multe lacrimi, așa cum singură declară. Însă, Ilinca Vandici a decis să treacă peste toate cu fruntea sus, nu înainte, însă, să găsească explicația. Uneori a făcut-o singură, alteori a decis să apeleze la ajutorul unor specialiști.

Ilinca Vandici: „Am plâns mult, da!”

Ilinca Vandici: „Am plâns mult, da!” Ce s-a intamplat cu prezentatoarea tv de a CLACAT!„Ok. S-a întâmplat nenorocirea asta. Corect! Stau, plâng, mă lamentez, însă… La un moment dat trebuie să găsim explicația. Ce înțelegem din fiecare situație în care ne aflăm!”, declară, în continuare, Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici: „Am plâns mult, da!” Ce s-a intamplat cu prezentatoarea tv de a CLACAT!De ceva timp, prezentatoarea „Bravo, ai stil” este… secondată de un specialist, în această recunoaștere. Nu a ajuns la el cu probleme deosebite, însă atunci când l-a descoperit, a decis să nu-i mai dea drumul.

„Da, am apelat la un specialist. Nu pentru că am avut probleme în adevăratul sens al cuvântului. Pur și simplu, am întâlnit un om luminat. Este un om care te ajută să te cunoști și să te înțelegi tu pe tine, mai bine!”, a marturisit vedeta in exclusivitate pentru Ciao.ro.

Ilinca Vandici: „Am plâns mult, da!” Ce s-a intamplat cu prezentatoarea tv de a CLACAT!Multe sunt de spus apropo de această discuție. Nu are rost, însă, să povestim aici. Folositor este să ascultați informațiile de la Ilinca Vandici, direct. Urmărește interviul de mai sus!

Publicat: 26 apr. 2018, 09:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă