Ilie Năstase și Ioana au spus TOT! Declaratia INEDITA a controversatului cuplu din showbiz

Publicat: 13 nov. 2018, 15:31 Autor: Simona News 3

In urma cu cateva zile, au circulat zvonuri cu privire la aparenta casatorie dintre Ilie Nastase si iubita lui tinerica, Ioana Simion.

Insa fostul tenismen a tinut sa nege zvonurile, afirmand ca nu s-a casatorit civil cu aceasta. Fiind invitati in cadrul emisiunii Xtra Night Show, cei doi au spus care sunt planurile de viitor.

Ca orice femeie, Ioana vrea sa se marite si doreste sa fie mireasa, insa nu stie daca acum este momentul asa ca nu se grabeste: „Eu las lucrurile să decurgă de la sine şi dacă e să fie, o să fie”, a spus Ioana.

Ceea ce a surprins a fost raspunsul fostului tenismen: „O să fie”, ceea ce da semnale de o posibila nunta cat de curand.

Ilie Năstase și Ioana au spus TOT

Ilie Năstase și Ioana au spus TOT! Declaratia INEDITA a controversatului cuplu din showbiz

„Decât să le desfacem după aia, mai bine nu le facem”, a spus Ilie Năstasem iar Ioana a recunoscut că nu este încă momentul pentru o căsătorie. „Acum este o perioadă în care ne cunoaştem mai bine. Nu cunoşti un om într-o viaţă, dar în trei-patru luni” a spus Ioana.

Insa pana la nunta, cei doi se vor muta impreuna, dupa spusele lui Ilie Nastase: „Acolo ne-am întâlnit. Am apartamentul în Mamaia, ea la fel. Mergem liniştiţi. Nu ne urmăreşte nimeni” a completat acesta.

Publicat: 13 nov. 2018, 15:31 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×