Îi plac băieții ”periculoși”! Dezvăluiri despre relația secretă pe care a avut-o Alexia Eram cu fiul unui cunoscut terorist

Publicat: 15 Jun. 2020, 13:08 Vedete

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și iubitul ei, Mario Fresh, trăiesc de mai bine de patru ani o frumoasă poveste de dragoste. Deși au trecut și prin momente dificile, cei doi au demonstrat faptul că dragostea învinge orice obstacol. Puțini știu însă că înainte de această relație, fiica Andreei Esca s-a iubit cu fiul unuia dintre cei mai periculoși oameni din lume.

Din 2017, fata Andreei Esca se iubește cu Mario Fresh, însă, în urmă cu patru ani, tânăra era într-o relație care a stârnit multe cometarii și zvonuri. Și asta pentru că Alexia Eram s-a iubit cu fiul celui mai temut terorist, Omar Hayssam.

“Fostul socru” este condamnat definitiv pentru terorism, înşelăciune şi fraude la 23 de ani şi 4 luni de închisoare şi îşi ispăşeşte pedeapsa în România.

La acel moment, tinerii îndrăgostiți nu se fereau să își facă declarații de dragoste pe reţelele de socializare. Potrivit amicilor comuni, cei doi foști iubiți s-ar fi cunoscut în Snagov, acolo unde familiile lor deţin proprietăţi. Andreea Esca nu le-a interzis celor doi adolescenţi să-şi continue povestea de dragoste, însă apropiaţii lor susţin că cel care nu era mulţumit de această poveste de dragoste a fost Alexandre Eram, tatăl fetei.

Alexia Eram și Mario Fresh, agresați la malul mării

S-a lăsat cu scandal duminică dimineața în parcarea unui club celebru de pe litoral, unde Mario Fresh și Jador au fost agresați de câțiva indivizi a căror identitate rămâne, cel puțin pentru moment, necunoscută.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a fost implicată la rândul său în nefericitul incident, însă a reușit să scape în timp util din mâinile agresorilor, susțin surse citate de gândul.ro. Nu la fel de norocoși au fost cei doi cântăreți, aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ulterior, artiștii au depus plângere, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Mai mult decât atât, cei doi le-au declarat autorităților că nu îi cunoșteau pe acei indivizi și nu au avut divergențe cu ei în interiorul clubului de noapte.

Publicat: 15 Jun. 2020, 13:08 Vedete
Pe aceeași temă