Alexia Eram, întâlnire de gradul zero la NUBA! S-a îmbrăcat cu cea mai scurtă rochie din garderobă

Publicat: 26 Aug. 2021, 09:37 Vedete

Alexia Eram, întâlnire de gradul zero la NUBA! Mulată din cap până-n picioare s-a prezentat la mare! Fiica Andreei Esca și-a pregătit din timp ținuta pentru super-showul lui Tyga. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive de la ieșirea cu fetele a Alexiei. 

Alexia Eram, întâlnire de gradul zero la NUBA!

De când se zvonește că s-ar fi despărțit de Mario Fresh, Alexia Eram nu ratează niciun party! Weekend-ul trecut, fiica Andreei Esca a dat o fugă la mare. Nu singură, ci alături de câteva prietene, așa cum face în ultima vreme.

Show-ul susținut de Tyga la Nuba a fost motivul mini-vacanței. Se pare că șatena și-ar fi dorit foarte mult să se fotografieze alături de celebrul rapper american, dar norocul n-a fost de partea ei. În schimb, și-ar fi făcut poză cu cineva din staff-ul artistului.

Mai multe poze și detalii, pe CANCAN.RO.

Ce legătură are Andreea Esca cu despărțirea de Mario Fresh

Recent am aflat că Andreea Esca a fost ”exclusă” de pe lista apropiaților artistului. Ceea ce naște multe semne de întrebare.

Un gest făcut însă de Mario Fresh lasă de înțeles că prezentatoarea ar fi avut, totuși, o legătură în separarea lui de Alexia. Mai exact, Mario a scos-o de pe lista apropiaților pe care îi urmărea pe Instagram

Publicat: 26 Aug. 2021, 09:37 Vedete
Pe aceeași temă