Motivul pentru care Alexia Eram și Mario Fresh nu ar mai fi împreună. Ce legătură are Andreea Esca

Publicat: 23 aug. 2021, 12:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Motivul pentru care Alexia Eram și Mario Fresh nu mai sunt împreună. Andreea Esca a fost ”exclusă” de pe lista apropiaților artistului. Iar asta naște multe semne de întrebare. 

S-a tot zvonit că Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit după o relație de mai bine de cinci ani. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat încă acest zvon, toate acțiunile lor întăresc această idee.

Motivul pentru care Alexia Eram și Mario Fresh nu ar mai fi împreună

De exemplu, Alexia Eram și-a petrecut toată vara prin vacanțe la mare, atât în țară, cât și în străinătate, însă fără el. Mario Fresh a fost văzut doar alături de prieteni și tot mai des în prezența familiei lui. Cea care părea să-l consoleze…

Andreea Esca s-a abținut să facă vreo declarație, până acum, cu privire la statutul relației fiicei ei. Un gest făcut însă de Mario Fresh lasă de înțeles că prezentatoarea ar fi avut, totuși, o legătură. Mai exact, Mario a scos-o de pe lista apropiaților pe care îi urmărea pe Instagram. Ceea ce lasă loc supozițiilor…

Pe de altă parte, fanii Alexiei susțin că au văzut alte detalii care ar fi dat de gol planurile ascunse ale lui Mario Fresh.

Ești inteligentă și frumoasă. Îmi pare bine că te-ai despărțit de Mario care nu te merită și nici nu te iubea cât meriți. Mario vrea să mai golănească (când a fost întrebat de ce nu se mută cu tine, a răspuns că e mai bine fiecare la casa sa. E clar că vrea să mai golănească, nu-i de tine) succes în viață, fata frumoasa”, i-a scris Alexei unul dintre abonații ei de pe Instagram.

Alexia Eram a avut o relație cu fiul lui Omar Hayssam

La începutul anului 2015, cei doi tineri își declarau dragostea pe rețelele de socializare și nu se fereau deloc de ochii lumii.

Alexia și Rashid s-au cunoscut la Snagov, unde părinții lor dețin proprietăți. Andreea Esca nu s-a opus acestei relații, însă se pare că cel care nu a fost deloc de acord a fost Alexandre Eram, tatăl Alexiei.

Povestea lor de dragoste s-a încheiat în 2016, când Alexia Eram l-a cunoscut pe Mario Fresh. Alexia și Mario formează în continuare unul dintre cele mai îndrăgite cupluri in showbiz-ul românesc.

 

Publicat: 23 aug. 2021, 12:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă