Din ce face bani Alexia Eram. Fiica Andreei Esca începe să depindă din ce în ce mai puțin de părinți

Publicat: 05 Mar. 2020, 10:30 Vedete
Din ce face bani Alexia Eram. Fiica Andreei Esca începe să depindă din ce în ce mai puțin de părinți

Alexia Eram este din ce în ce mai independentă din punct de vedere financiar. La doar 19 ani, fiica Andreei Esca are venituri proprii, care nu sunt deloc de neglijat. Cu toate acestea, tânăra, care se află la studii în Anglia, primește bani în continuare și de la părinții ei.

Alexia Eram, un vlogger de succes

Alexia Eram este o fire independentă, motiv pentru care face tot posibilul ca să nu depindă foarte mult de părinții ei, cel puțin din punct de vedere financiar. La 19 ani, fata Andreei Esca se poate mândri cu faptul că face bani din mai multe activități. Primul job l-a avut la doar 16 ani, când a lucrat într-o cafenea. O dată cu vârsta majoratului, Alexia a început să colaboreze cu revista online a mamei sale, Alistmagazine.

În 2016, fata Andreei Esca și-a deschis și canal de YouTube, iar acum a ajuns la peste 180.000 de abonați. Alexia este pasionată de acest domeniu și a intrat cu succes în lumea vloggerilor. Postează constant clipuri în care le arată fanilor cum decurge o zi din viața ei. Cel mai urmărit video de pe canalul acesteia se numește ”Alexia Eram – Lil Esca”, care a ajuns la un milion și jumătate de vizualizări.

În ultimele 30 de zile, Alexia a avut aproape 400.000 de vizualizări, ceea ce înseamnă că a câștigat de la YouTube între 95 și 1.500 de dolari. Astfel, într-un an, iubita lui Mario Fresh poate ajunge chiar și la 18.000 de dolari obținuți din vlogging.

Moda, prima pasiune a Alexiei

Primul hobby al Alexiei a fost însă modellingul. Tocmai de aceea, a plecat în Anglia pentru a studia acest domeniu la o Universitate de prestigiu. Stilul său vestimentar a ajutat-o pe Alexia să obțină și o colaborare cu firma Navitique. Tânăra este imaginea noii colecții de haine a brandului, capsula GRADIENT Alexia Eram X Navitique. Aceasta promovează un stil diferit, extrem de colorat și ieșit din tiparele clasice, dar comod și destul de accesibil la preț. Alexia Eram și-a pus serios amprenta asura produselor vestimentare, care au fost inspirate din stilul de zi cu zi al acesteia.

Hainele pe care Alexia Eram le promovează sunt inspirate din stilul ei personal

 

Nu este primul proiect de imagine pentru Alexia Eram. Anul trecut, aceasta a creat propriul ruj, sub atenta supraveghere a celor de la Melkior. Astfel, pe piață a apărut Matte Liquid Lipstick Alexia, un ruj de zi cu zi, de culoare roz. Așa cum îi spune și numele, acesta este mat și foarte rezistent.

Publicat: 05 Mar. 2020, 10:30 Vedete
Pe aceeași temă