EXCLUSIV | Alexia Eram, alături de Mario Fresh la Forza ZU! Au ales ținuta de scenă împreună: “Este perfectă, este ca și el”

Publicat: 13 sept. 2023, 16:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Alexia Eram a fost alături de Mario Fresh la Forza ZU pe 9 septembrie, la Brașov!

Alexia Eram a fost alături de Mario Fresh la Forza ZU pe 9 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov! Mihai Morar și Daniel Buzdugan au reușit adune zeci de mii de oameni la cea de-a 10-a ediție Forza ZU.

Pe scena Forza ZU au urcat artiști renumiți, ca de fiecare dată. Printre aceștia s-au numărat Mario Fresh, Delia, Andra, Loredana, Andia, Jo, Juno, Misha Miller, Connect-R, Carla’s Dreams, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, 3 Sud Est, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Irina Rimes, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Theo Rose, ASIA.

Alexia Eram l-a susținut pe Mario Fresh la Forza ZU

Mario Fresh a venit însoțit de jumătatea lui, Alexia Eram. Iată ce ne-a declarat iubita artistului, înainte de concertul acestuia.

Alexia, ce apariție la Forza ZU! Ce ținută porți?

E o ținută primită de la Nicole Cherry de ziua mea. M-am îmbrăcat în negru, e o rochie lungă, am zis că poate o să fie mai frig aici (la Brașov, la Forza ZU – n.r.), pe la munte.

Ai o siluetă de invidiat. Urmezi un regim alimentar strict…

În ultima perioadă chiar am mâncat de toate, chiar o să mă reapuc de dietă, am zis că după Forza ZU. Fast food nu am mâncat de foarte mult timp, dar în ultima perioadă am cam mâncat de toate. Dar fac mult sport, desigur, în fiecare zi încerc.

Tenul cum îl întreții? Ai un secret?

Sincer, aplic doar un ser și o cremă SPF și cam atât. Cred că am un ten tânăr care, din fericire, nu are probleme, nu cred că trebuie să faci cine știe ce. Și o dată pe lună fac o curățare la salon, atât.

Totuși crema cu protecție solară nu lipsește

Exact, întotdeauna o folosesc, și iarna, și vara. Te bănuiesc te demachiezi zilnic. Da, mă demachiez în fiecare zi pentru că nu-mi place să stau așaadică s-a mai întâmplat, evident, să mai adorm cu machiajul pe față, dar încerc să nu fac asta.

Încerc demachiez cu toate pădurile pe care le am, până când nu mai rămâne nimic pe pad sau cu spumă de curățare.

Alexia Eram: „Am fost o singură dată La Forza ZU acum 4 ani, pentru că acum 5 ani, când a cântat Mario dădeam bac-ul”

Ce înseamnă Forza ZU pentru tine?

Forza ZU pentru mine… Am fost o singură dată acum 4 ani, pentru că acum 5 ani, când a cântat Mario dădeam bac-ul, da. Și acum 4 ani am fost alături de Mario când a cântat singur pentru prima oară pe scena Forza ZU și a fost așa o chestie foarte importantă pentru amândoi.

Pentru că l-am văzut prima oară pe Mario pe o scenă atât de mare. Și pentru el la fel a fost… un lucru important. Emoționant. Și acum este… mai ales că o să cânte și cu un repertoriu și mai mare. Este și mai emoționant.

Ai și tu emoții?

dați seama că am emoții, că este și el pe o scenă așa mare cu mulți oameni și vreau să iasă totul perfect așa cum își dorește.

I-ai văzut ținuta pentru Forza ZU? V-ați consultat când a ales-o?

Normal că i-am văzut ținuta. Am făcut-o împreună și este perfectă, este ca și el.

Cum a fost vara pentru tine? Vacanță?

Am fost în America Express și apoi vara a continuat cu mai multă relaxare, pentru că acolo nu a fost relaxare. Și multă muncă, pentru că în lunile de vară și în septembrie am foarte multe proiecte.

De obicei ianuarie e perioadă de vacanțe pentru noi. Am fugit, așa, 3 zile în Grecia înainte de ziua mea, dar cam atât. Și toamna ce anunță? Și toamna anunță America Express.

Toamna, o să mă descoperiți la America Express, așa că abia aștept. Am si alte proiecte care urmează, dar nu pot să vi le dezvălui că, nah, surpriză!

Foto: Instagram AlexiaEram, Instagram Goldenboymario / arhiva ciao.ro

Publicat: 13 sept. 2023, 16:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă