EXCLUSIV | Alexia Eram: „Nu am o dietă pe care să o țin doar voi încerca…” Cum face vedeta să mănânce de Crăciun și să nu ia în greutate

Publicat: 20 dec. 2022, 12:31 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Alexia Eram nu urmează o dietă anume, însă este foarte atentă la ce mănâncă. De Sărbători și-a făcut un plan pe care-l va respecta cu desăvârșire.

Alexia Eram nu ține dietă în general, darămite de Crăciun. Fiica Andreei Esca știe exact cum și cât mănânce în așa fel încât nu ia în greutate de sărbători. Ea și-a făcut un plan alimentar pe care-l va respecta, indiferent unde o va prinde Crăciunul sau Revelionul.

Alexia Eram nu vrea audă de dietă. Cum se menține sexy?

Prezentă la petrecerea Alist Magazine, Alexia Eram ne-a dezvăluit își va petrece Crăciunul în America, cu familia, nu știm dacă și cu Mario Fresh sau nu.

Vedeta ne-a spus și secretul despre cum face mănânce bunătăți atât de Crăciun, cât și de Revelion, în așa fel încât nu ia kilograme în plus.

Ce program ai pentru sărbători?

Anul acesta, de Crăciun voi fi plecată cu familia în America, iar de Revelion voi fi în țară dar încă nu știu exact ce o sa fac, cel mai probabil voi merge undeva la munte.

Ce cadou îți dorești de Crăciun?

Nu îmi doresc un cadou anume, vreau pur și simplu să fiu fericită, sănătoasă și să fiu cât mai productivă pentru anul ce urmează.

Ai reușit să cumperi cadourile?

Nu am cumpărat cadourile încă, dar o voi face cu siguranță săptămâna aceasta.

Alexia Eram: „Am o dietă echilibrată de-a lungul săptămânii de Crăciun”

Ai o dietă anume pe care o vei ține de sărbători ca să nu iei în greutate?

Nu am o dietă pe care sa o țin doar voi încerca să fiu cât de echilibrată pot și îmi voi alege o zi atât de Crăciun, cât si de Anul Nou în care voi mânca din toate.

După sărbători ai în plan o dietă de detoxifiere?

Nu, nu am, dar în schimb am o dietă echilibrată de-a lungul săptămânii de Crăciun. Nu voi mânca exagerat în acea perioadă iar după să nu mai mănânc nimic. Secretul este puțin și echilibrat.

Alexia Eram este atentă la alimentație pe tot parcursul anului, nu doar în preajma sărbătorilor. Urmează o alimentație echilibrată pe care o „combină” cu sport și masaje pentru a se menține în formă, după cum a declarat în urmă cu câteva luni.

„Încerc în cursul săptămânii să mănânc cât de corect se poate, și în weekend mai lejer… Fac sport, mănânc echilibrat și sănătos măcar în timpul săptămânii. Și masaje!„, spunea ea în vară.

 

Publicat: 20 dec. 2022, 12:31 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×