Alexia Eram, mai sexy ca niciodată în vacanța din Dubai! Cât de bine arată în costum de baie fiica Andreei Esca

Publicat: 27 ian. 2022, 13:07 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alexia Eram și Mario Fresh s-au bucurat de o vacanță romantică în luxosul Dubai. Fiica Andreei Esca a renunțat la inhibiții și s-a folosit de peisajele fabuloase pentru a poza cât provocator. 

Adoră Dubaiul și nu ratează nicio ocazie să îl viziteze. Și dacă data trecută s-au distrat ca fetele cu celebra ei mamă, Andreea Esca, fiind invitate de seamă la exclusivistul Palazzo Versace, de data asta, Alexia Eram a plecat în Emirate cu iubitul ei, Mario Fresh.

Cei doi nu au ratat ocazia de a vizita Dubaiul și de a sta la soare. Așa că Alexia a avut un motiv în plus să își etaleze silueta și trupul sexy la piscină, în costume de baie care mai de care mai hot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) 

A fost o vacanță în urma căreia au adunat multe amintiri frumoase.

Mario Fresh: ”Nu vreau să mă căsătoresc momentan”

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună din iulie 2016. Povestea lor de iubire a evoluat rapid,iar cei doi nu s-au sfiit niciodată să vorbească de tineri despre căsătorie. Artistul a fost primit cu brațele deschise de familia Andreei Esca, deși, la începutul relației cu Alexia a spus că avea ceva emoții cu privire la mama iubitei sale.

”Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a povestit Mario Fresh într-un interviu.

Relația lor a fost supusă unui test, anul trecut, când s-a zvonit că au stat mai mult timp despărțiți. Niciunul nu a vrut să confirme atunci speculațiile.

Totuși, Alexia și Mario s-au apropiat din nou la zilele de naștere ale fiecăruia, după care s-au dus împreună la festivalul Untold. Mai mult decât atât, la aniversarea Alexiei Eram, cei doi au dansat toată noaptea și s-au sărutat. Nu mai e loc de nicio interpretare, e clar că cei doi sunt din nou împreună.

Publicat: 27 ian. 2022, 13:07 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă