EXCLUSIV | Daniel Buzdugan și Mihai Morar, prezentatorii Forza ZU: “E altă rețetă de public” + De ce își ia o lună jumătate vacanță

Publicat: 12 sept. 2023, 16:25 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au reușit să adune, în weekend, la Forza ZU, în Piața Sfatului din Brașov, zeci de mii de oameni de toate vârstele. Cei doi au promis o Forza ZU de neuitat, cu artiști renumiți, lucru care s-a și întâmplat.

Extrem de bine organizați, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, împreună cu colegii de la radio, au reușit să creeze un eveniment magnific: Forza ZU, ediția a zecea! Veselie, emoție, energie bună – asta s-a citit pe chipurile oamenilor prezenți la Forza ZU la Brașov, pe 9 septembrie.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan, prezentatorii Forza ZU. Ce artiști au urcat pe scenă?

Printre artiștii care au urcat pe scenă Forza ZU s-au numărat Mario Fresh, Delia, Andra, Loredana, Andia, Jo, Juno, Misha Miller, Connect-R, Carla’s Dreams, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, 3 Sud Est, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Irina Rimes, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Theo Rose, ASIA.

Iată ce a declarat Daniel Buzdugan reporterilor CIAO.RO, într-una din pauze de la Forza ZU!

Daniel, ia spune-mi, emoții pe scena Forza ZU, după o pauză de 4 ani?

Da, am avut emoții, am avut emoții mari… după 4 ani de pauză. Dar nu eram emoționat de faptul că nu va veni lumea, emoționat că o să plouă poate. Dar, văzând prognoza zilelor, cu câteva zile înainte, mi-am dat seama că va fi o zi de plajă la Brașov (zâmbește – n.r.).

Care este atmofera la Forza ZU, cum se simte de pe scenă? Câți oameni sunt la cea de-a zecea ediție a evenimentului, de la Brașov?

Nu știu să vă zic, probabil că sunt câteva zeci de mii. E altă și altă rețetă de public. Au venit generații noi și ne bucurăm tare mult, că uite, un radio care are 15 ani, reușește să adune încă oameni și mai ales generația asta nouă, care este foarte greu de urnit din casă. Ei stau foarte mult în lumea virtuală, petrec foarte mult timp în lumea virtuală, dar când se întâmplă lucruri frumoase ies și în viața reală și ne bucurăm tare mult.

Theo Rose, pentru prima dată pe scena Forza ZU

Theo Rose era emoționată, spunea că este primul an când urcă pe scena Forza ZU și că până acum a urmărit evenimentul pe Youtube acasă. Îmi spunea că e foarte emoționată că are această șansă.

Iți dai seama că… ai lăsat o bucată de trecut, adică copilăria, te-ai maturizat, ba mai mult, ești părinte, ești mamă, în cazul ei.

Cum reușești să te împarți între carieră și viața de familie?

Sunt lucruri pe care le facem cu toată inima. Meseria pe care o facem, o facem cu drag de oameni și cu toată inima și la fel acasă, n-ai cum să nu pui inimă și să nu te implici în educația copiilor tăi.

Daniel Buzdugan își ia vacanță o lună și jumătate în fiecare vară: „Opresc tot. Deși am invitații să prezint tot felul de evenimente, renunț la tot și mă dedic naturii, familiei și mării”

Cum te relaxezi?

Eu, vara, o lună jumătate opresc tot. Deși am invitații să prezint tot felul de evenimente, nunți, festivaluri, team building-uri, renunț la tot și mă dedic naturii, familiei și mării, pentru că marea, pentru mine, vara, e o terapie.

Cum reușești să spui “Nu” invitațiilor la evenimente, practic să refuzi contracte?

Îți dai seama că… știi cum… anii trec, te gândești la viitor și spui “băi, din sacul ăla de ani au mai rămas puțin și dacă nu fac așa un sacrificiu, sacrificiu în ghilimele, că ceea ce câștigi într-o lună jumătate nu poate fi cumpărat cu toți banii din lume”. Așa ceva nu se mai întoarce, faptul că îți petreci o vară cu familia. Copiii cresc, la un moment dat, o să zică, “nu mai venim cu voi în vacanță”. Și atunci o să spui, “păi, ce am făcut eu anii ăștia? Mi-am bătut joc de viața mea?”.

Foto: Instagram.com / arhiva ciao.ro

Publicat: 12 sept. 2023, 16:25 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă