Fiica Andreei Esca și Mario Fresh, prima ceartă în public. Ce s-a întâmplat între cei doi

Publicat: 14 Jan. 2020, 13:44 Vedete

Fiica Andreei Esca şi Mario Fresh trăiesc o poveste de dragoste de câţiva ani. Deşi atunci când apar în public cei doi artişti sunt mereu cu zâmbetul pe buze, se pare că nu este totul roz în viaţa lor.

De-a lungul timpului au apărut în presă destul de multe speculaţii cu privire la relaţia Alexiei Eram şi a lui Mario Fresh, ba chiar s-a vorbit şi de o presupusă sarcină a tinerei.

De această dată cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi într-un mall din Capitală în mijlocul unei dipute destul de aprinse.

Motvul discuţiei aprinse

Se pare că cei doi au ajuns la ceartă, după ce au mers la cumpărături. Timp de minute bune, cei doi, în mijlocul mall-ului, au avut o discuție cât se poate de serioasă și tensionată, subiectul fiind unul asupra căruia, probabil, nu se pot înțelege, potrivit wowbiz.ro

După minute bune de discuţii, cel care a cedata fost Mario Fresh, iar cei doi şi-au continuat sesiunea de cumpărături.

sursă foto: wowbiz.ro

Alexia Eram își dorește doi copii

Provocată de Andreea Esca să vorbescă despre momentul în care va deveni mamă, Alexia Eram a dezvăluit că își dorește doi copii până la vârsta de 30 de ani. În prezent, artista are 19 ani.

“De când mă știu, am vrut să am copii. Când eram mică, voiam șapte. Acum vreau doi, cred că sunt suficienți. Copiii își urmează părinții când vine vorba despre cum să își alcătuiască familia. Deci, da, cred că aș vrea să devin mamă cam la aceeași vârstă ca tine, poate puțin mai repede, ca să am doi copii până în 30 de ani”, a declarat Alexia Eram în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor revistei Unica.

Publicat: 14 Jan. 2020, 13:44 Vedete
Pe aceeași temă