Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a absolvit facultatea în Marea Britanie

Publicat: 15 iul. 2022, 22:36 Autor: Camelia Vedete

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a absolvit facultatea în Marea Britanie. Familia, prezentă la festivitatea de premiere: „Suntem foarte mândri de tine”. Alexia Eram, fiica jurnalistei Andreea Esca, este absolventă cu acte în regulă.

Alexia Eram absolvit facultatea în Marea Britanie, acolo unde a urmat cursurile unei școli de fashion. UCA Epsom Fashion, un domeniu de care Alexia este foarte pasionată. Și, chiar dacă festivitatea de premiere a avut loc departe de casă, familia ei nu a putut lipsi de la acest moment important, unic în viață.

Andreea Esca, alături de soțul ei, Alexander Eram și fratele Alexiei, Aris Melkior, au fost prezenți la momentul festiv. Mândră foc de fiica ei, jurnalista a marcat și ea pe pagina de Instagram unul dintre cele mai importante momente din viața Alexiei. Cu această ocazie, Andreea Esca a transmis un mesaj plin de emoție:

„Dragă Alexia Eram, suntem foarte mândri de ține și îți dorim o viață plină de fericire. În care cei de lângă ține să te prețuiască mereu la adevărata ta valoare și pe măsura sufletului tău, atât de bun. ❤️ #alexiamargoteram #graduation University for the Creative Arts – UCA”, a fost mesajul vedetei PRO TV.

 

Îmbrăcată cu robă, cu toca pe cap, Alexia Eram a ținut să-i mulțumească și ea mamei sale pentru toată susținerea din acești ani.

„Mulțumesc pentru educația pe care mi-ați dat-o și pentru că ați fost mereu alături de mine. Am absolvit! Am făcut-o! Noroc pentru următoarele etape din viața mea”, a transmis tânăra.

Alexia Eram absolvit facultatea în Marea Britanie. Anii de facultate departe de casă nu au fost ușori pentru Alexia Eram

Deși a avut șansa de a studia la o școală de prestigiu din Anglia, lucrurile nu au fost tot timpul ușoare pentru fiica celebrei jurnaliste. Alexia Eram a fost nevoită să treacă singură prin multe momente dificile. Departe de toți cei importanți din viața ei, care se aflau în România, de la familie și până la iubitul ei, cântărețul Mario Fresh.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a absolvit facultatea în Marea Britanie. Familia, prezentă la festivitatea de premiere:

„Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură. Și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit. De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură în general”, a declarat aceasta.

Relația apropiată pe care a avut-o dintotdeauna cu mama ei a ajutat-o și în acești ani. Andreea Esca și-a susținut moral fiica și de la distanță.

„Povestesc entuziaști despre tot felul de lucruri minunate pe care le fac și pe care niciodată nu ar fi avut șansa să le facă în România. Iar eu sunt fericită, că o mai conving pe Alexia, că poate fi bine și la Londra. Dar ce să vezi, brusc revine leitmotivul. Nu e ca acasă, dacă vorbim despre prieteni și viață socială.”, declara Andreea Esca.

Tânăra este implicată în mai multe campanii în social media, acolo unde câștigă bani făcând reclame la diverse produse. Totodată, ea colaborează și la revista mamei sale, Alist Magazine, unde are o rubrică de shopping. Pe viitor, Alexia Eram plănuiește să revină în țară și să continue proiectele în care este implicată, dar și să se concentreze pe pasiunea ei, industria de fashion.

Publicat: 15 iul. 2022, 22:36 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă