Iata ce vedete din Romania au suferit de depresie. Care au fost cauzele?

Publicat: 20 iul. 2018, 15:42 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Multe vedete din Romania au avut de depasit perioade dificile, cu toate ca in fata fanilor pareau mai bine decat niciodata. Putine au avut curaj sa povesteasca sincer despre intamplarile din perioada aceea, si ce mai exact le-a declansat starea de depresie. Iata ce vedete din Romania s-au confruntat cu depresia!

Oana Zavoranu

Iata ce vedete din Romania au suferit de depresie. Care au fost cauzele?

Oana Zavoranu a suferit din cauza multor evenimente triste din vaiata ei, care au facut-o sa aiba de-a lungul anilor mai multe episoade depresive. Unul dintre acestea au facut-o chiar sa doreasca sa moara, dupa cum a si recunoscuta bruneta. In 2013 a incercat5 sa se sinucida, cu un an in urma a mai avut o tentativa de a-si pune capat zilelor, fapt pentru care a ajuns din nou la urgente. A ajuns la Terapie Intensiva in urma unui pumn de pastile.

Dana Nalbaru

Iata ce vedete din Romania au suferit de depresie. Care au fost cauzele?

Fosta componenta a trupei HI-Q a recunoscut ca nicicand nu s-ar fi asteptat ca depresia sa-si faca loc in timpul in care era insarcinata, mai ales cu doua luni sa nasca. Perioada sarcinii este una frumoasa in viata unei femei, se pare ca pentru Dana Nalbaru nu a fost, in ultimul trimestru. Cantareata spune ca ar fi intrat in dipresie din cauza grijilor care urmau sa vina odata cu nasterea celui de-al doilea copil.”Uneori imi pierd increderea in mine si atunci imi vine sa renunt la tot. Ma compar cu alti oameni si-i gasesc mai buni. Inainte ma adanceam in ganduri si ieseam foarte greu din aceste stari care numai bine nu-mi faceau. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa invat ca nimic nu-i imposibil si ca trebuie sa lupt cu mine”, a scris artista pe o pagina de socializare

 

 

Andreea Marin

Andreea Marin

Fosta Zana a recunoscut ca a avut nevoie de ajutorul psihologului si al psihiatrului. Aceasta spune ca daca pici in capcana acestei boli poti ajunge sa faci gesturi necugetate si sa ajungi sa-ti pui capat zilelor. Dupa vorbele medicilor, Zana a suferit de depresie accentuata. Din fericire, aceasta, a reusit s-o trateze la timp.Clipa in care si-a dat seama ca sufera a fost cu tri ani dupa nasterea fetitei ei, Violeta. Insomniile si lipsa poftei de viata au fost semnele care au facut-o sa se gandeasca la aceasta boala.”Depresia este o furtuna puternica interioara, atat de puternica incat poti face lucruri necugetate. Cine nu a trecut prin depresie nu poate sa inteleaga. Nu te doare nimic contret, te doare sufletul. Te trezesti dimineata plangand. Reactionezi dramatic, nu-ti poti controla emotiile si vezi totul mult mai intunecat. E ca o gheara care iti cuprinde sufletul. Ti-e frica. E o boala foarte perfida. Nu te anunta, ci te ia prin surprindere. E nevoie de ajutor, de specialist, care nu te judeca, ci te ajuta sa gasesti calea corecta. Eu am apelat la psiholog si la psihiatru si le multumesc ca m-au ajutat”, a sus vedeta de televiziune.

Daniela Gyorfi

 Iata ce vedete din Romania au suferit de depresie?

Artista a fost greu incercata de soarta, in urma decesului mamei sale. Cantareata considera acest eveniment ca o rana deschisa pe viata. Din aceasta cauza, mediat dupa deces, Daniela a picat in depresie. Aceatsa a declarat ca decesul mamei sale nu este singurul vinovat de boala pe care a avut-o, ci si faptul ca solista a pierdut trei sarcini. „Cand am pierdut a treia sarcina, am fost la biserica si preotul m-a vazut suparata. I-am spus ce am, dar m-a incurajat zicandu-mi:>. La o luna, am ramas insaricinata”, a povestit Daniela

Mioara Roman

Iata ce vedete din Romania au suferit de depresie?

Sotia lui Petre Roman a recunoscut ca a avut parte de un astfel de episod depresiv dupa revolutia din 1989. O cadere psihica a determinat-o sa ia multe pastile. Norocul acesteia a fost ca il avea la acea vreme pe sotul ei, care a chemat salvarea si a ajutat-o sa treaca peste perioda zbuciumata.

Mihai Mitoseru

 Iata ce vedete din Romania au suferit de depresie?

Mihai Mitoseru ascunde o poveste de-a dreptul dramatica. In urma cu multi ani, iubita lui a murit intr-un accident rutier. Acestia erau un cuplu de peste 10 ani, si urmau chiar sa se casatoreasca. Soarta a decis altceva pentru ei, insa Mihai a trecut cu greu peste nefericitul eveniment. Acesta a vrut sa se sinucida, sarind pe geam, din fericire l-au ajutat rudele si prietenii sa depaseasca momentul traumatizant.

 

Catalin Botezatu

Iata ce vedete din Romania au suferit de depresie. Care au fost cauzele?

Desi fiind un designer celebru, si avad tot ceea ce-si doresc multi, acesta a suferit o deceptie in dragoste in urma careia a vrut sa-si puna capat zilelor. Acesta a povestit cum s-a intamplat totul. Si-a oprit masina pe marginea prapastiei, a scos-o din viteza si a stat asa o ora. ” Mi-am fortat destinul. N-am cazut”, a marturisit ulterior Catalin Botezatu.

Publicat: 20 iul. 2018, 15:42 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă