Haos la o inmormantare dupa ce oamenilor li s-a servit prajitura cu hasis

Publicat: 30 Oct. 2019, 15:11 Ciao.ro
Haos la o inmormantare dupa ce oamenilor li s-a servit prajitura cu hasis

Mai multe persoane care au participat la o inmormantare in estul Germaniei au ajuns la spital in urma unei supradoze involuntare cu hasis, care le-a fost servit intr-o prajitura.

Haos la o inmormantare. Politia din Rostock a transmis intr-un comunicat de presa, ca dupa o inmormantare care a avut loc in Wiethagen, oamenii s-au dus la un restaurant din localitate pentru cafea si prajituri, potrivit unui obicei din Germania.

Dar dupa ce au mancat prajitura s-a declansat un adevarat haos. 13 persoane au inceput sa se comporte bizar, au inceput sa aiba ameteli si greata, si intr-un final, au fost duse la spital, potrivit The Guardian.

Haos la o inmormantare

Ulterior s-a descoperit ca prajiturile servite in restaurant aveau un continut ridicat de hasis. Angajata care s-a ocupat de organizarea parastasului le-a marturisit anchetatorilor ca fiica ei de 18 ani a facut prajiturile si ca nu stia ca acestea contin droguri.

Tanara de 18 ani este acum cercetata de politie. Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut in luna august, dar, din recpect pentru durerea familiei, a fost facut public acum.

Publicat: 30 Oct. 2019, 15:11 Ciao.ro
Pe aceeași temă