Gigi Becali, donație pentru Spitalul ”Matei Balș”! ”Am plătit 120.000 de pastile de antidot”

Publicat: 02 Apr. 2020, 08:48 Vedete

Gigi Becali este una dintre vedetele cu suflet mare! Patronul a ”decartat” din buzunar și a plătit 120.000 de pastile pentru Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală!

După ce a trimis un tir cu echipamente pentru Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București și a mai achiziționat 2000 de teste pentru COVID-19, latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a luat din Rusia 120.000 de pastile care ar fi ”antidotul pentru COVID-19”.

”Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. (…) Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a spus Gigi Becali la RTV.

Milionarul trimite mâncare oamenilor aflați în izolare

Gigi Becali s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului şi a făcut mai multe donaţii, printre care una de aproximativ 100.000 de euro la Institutul Matei Balş. Nu s-a oprit aici. Acum a venit rândul unor oameni pe care i-a mai ajutat și în trecut.

Becali a ajutat numeroase familii amărâte, încă din anii trecuți, de când le-a oferit locuințe în blocurile pe care le deține în doua zone din Capitală. Afaceristul le-a oferit apartamente în care să locuiască, pentru a nu mai sta pe străzi, ba mai mult, le platește și cheltuielile de apă, curent, căldură. Pe lângă toate acestea, le mai trimitea și mâncare din când în când.

Acum, că e pandemie în România, Becali a venit din nou în ajurorul nevoiașilor care locuiesc în proprietățile lui! Ca să îi țină în case, izolați, pe cât posibil, și ca să nu le lipsească nimic, afaceristul le trimite aproape zilnic mâncare caldă, felul 1 – ciorbă, și felul 2, iar atunci când nu le trimite pachete, le dă, printr-un angajat, câte 200 de lei la săptămână.

Publicat: 02 Apr. 2020, 08:48 Vedete
Pe aceeași temă