Gigi Becali critică autoritățile: ”Ce facem? Dormim? Vom muri de foame!”

Publicat: 25 Mar. 2020, 13:52 News
Gigi Becali critică autoritățile: ”Ce facem? Dormim? Vom muri de foame!”

Gigi Becali critică autoritățile pentru că nu ar implementa măsuri de prevenire a crizei economice și susține că el ar putea să se ocupe mai bine de această situație.

Ce mai contează fotbalul când vezi 500-600 de oameni afectaţi de coronavirus? Eu nu vreau să critic Guvernul, dar nu se poate aşa ceva! Ce facem? Dormim? Dacă nu ştiţi, daţi-vă la o parte! Să vină oameni de afaceri care se pricep. Vin eu cu alţi zece oameni pe care îi aleg”, a declarat milionarul citat de gândul.ro.

Gigi Becali critică autoritățile

Omul de afaceri își imaginează un scenariu apocaliptic în care am muri de foame dacă nu se iau măsuri:

Nu vreau bani. Daţi-vă la o parte! Nu e nicio ruşine dacă nu ştiţi. Vin eu. Lăsăţi oameni care se pricep. Altfel, va fi vai de capul nostru….Vom muri de foame. Să nu credeţi vreodată că mă bucur de această pandemie, din contră. Dar trebuie să ne gândim şi la viitor, nu doar la prezent. *Dacă vom împrumuta banii despre care v-am spus, bani care să fie injectaţi imediat în economie, mai ales că ne-au revenit acasă şi specialiştii, atunci noi vom demara în trombă după ce se va termina cu acest Covid-19. Noi nu suntem afectaţi aşa de tare ca alte state, cum ar fi Italia sau Spania. Ele, mai ales Italia, au fost decimate, nu le mai stă oamenilor acum gândul la muncă. Dar noi putem profita şi ne putem relansa economic. Aşa văd eu situaţia!”, a mai spus Gigi Becali.

Becali, donații de milioane către spitale

Românii se solidarizează în fața pericolului nevăzut numit coronavirus! Gigi Becali este unul dintre oamenii care se implică serios în lupta împotriva coronaviruslui.

Latifundiarul din Pipera a anunţat că a cerut startul producţiei de măşti şi halate la o celebră fabrică din România.

Becali a povestit cum a ajutat Spitalul Matei Balș, din capitală, și a anunțat ce planuri are în continuare.

”Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Am dat și mese, și scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste și stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi.

 

Publicat: 25 Mar. 2020, 13:52 News
Pe aceeași temă